“Мене накрило”: дружина Андрія Бєднякова Коротка розповіла про проблеми в житті після переїзду до США

Відома українська блогерка, ведуча й актриса на особистій сторінці в Інстаграмі чесно розповіла про свій моральний стан. Знаменитість зізналась, що дуже втомилась

Анастасія Коротка й Андрій Бєдняков – чи не найвідоміша пара в українському шоубізнесі. Зірковими стосунками надихаються та захоплюються мільйони, а нещодавно знаменитості вкотре довели, що гармонії у взаєминах їм не позичати. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина відомого українського ведучого й шоумена розповіла, як чоловік допоміг їй подолати втому й безсилля.

Настя Коротка опублікувала новий допис, в якому чесно зізналась, що останнім часом її дуже “накриває”. Знаменитість не приховує того факту, що дуже сумує за своїм домом, а з двома дітьми й собакою тримати себе в руках за кордоном стає дедалі важче. Зірка зазначила, що шкільні канікули старшої доньки Ксенії вони хотіли провести вдома, біля тата. Втім, зазначила Коротка, повернутись до України, хоч і тимчасово, вони не змогли.

Дружина Андрія Бєднякова розповіла про бюрократичні труднощі за кордоном
Дружина Андрія Бєднякова розповіла про бюрократичні труднощі за кордоном

“Дуже хотіли поїхати до тата на Ксеніних канікулах, але виявилось, що нам поки що не можна виїжджати з Америки: з документами ціла історія… І так мене накрило, накрила втома, – зізналась Анастасія Коротка й додала, – з усіх сил намагаюся бути на позитиві, [але] накрила тоска, накрило безсилля!”

Знаменитість, звісно, всім ділиться зі своїм коханим чоловіком – і хорошими новинами, й поганими. Анастасія Коротка зазначила, що у відповідь на її розповідь про страшенну моральну втому її чоловік Андрій Бєдняков порадив їй лягти та добряче виспатись. На ранок зірку вже чекав подарунок – квитки на літак на море й заброньований готель.

Анастасія Коротка з дітьми полетіла відпочити на море
Анастасія Коротка з дітьми полетіла відпочити на море

Відома українська ведуча зізналась, що вона вже забула, як це – збирати валізи. Коротка зазначила, що Ксенія, старша донька подружжя, була неймовірно рада вирушити у подорож. Звертаючись до своїх шанувальників, зіркова мама й дружина побажала кожній жінці “знайти свого Бєднякова” – чоловіка, який за будь-яких умов підтримуватиме та радуватиме.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини