“Це просто вечірка”: новоспечена дружина Володимира Остапчука зізналась, як ставиться до весілля насправді

Після другого розлучення Володимир Остапчук довго самотнім не залишався. Що думає його нова кохана про весілля – чи хотіла б вона його зіграти з новоспеченим чоловіком?

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук має неймовірно насичене особисте життя. Восени минулого року стало відомо про друге розлучення знаменитості, а вже у грудні мережу сколихнула новина про те, що зірка почав зустрічатись з іншою жінкою. Як з’ясувалось пізніше, серце шоумена завоювала 22-річна медійниця з Києва.

До слова, зіркову пару вже навіть підозрюють в одруженні, адже Катерина Полтавська, кохана Остапчука, носить обручку, а раніше на своїх сторінках знаменитості натякали на важливу подію. Хай там як, окрім основної діяльності, новоспечена дружина шоумена, ще й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там дівчина полюбляє комунікувати зі своїми підписниками.

Катерина Полтавська активно веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм
Катерина Полтавська активно веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм

Нещодавно знаменитість запропонувала своїм шанувальникам спитати у неї все, що їх цікавить. Один із підписників зіркової дружини поцікавився, чи мріяла колись вона про весілля та чи планує взагалі його зіграти. Блогерка відповіла у своїй манері – чітко, ґрунтовно й зрозуміло. Катерина Полтавська зізналась, що вона взагалі не розуміє, як про весілля можна мріяти.

“Я ніколи не мріяла про весілля – не те щоб про білу сукню. Для мене дивно мріяти про таке. Це може бути тільки бажанням чи небажанням. Чи є бажання влаштувати весілля? Так, – зізналась Полтавська й додала: – але в тому форматі, в якому я його бачу, зараз це неможливо”.

Натомість кохана відомого українського шоумена вирішила розповісти, про що вона насправді мріяла. Оскільки мова йшла про романтичну сферу життя, Катерина Полтавська зазначила – у стосунках вона завжди хотіла бачити поруч із собою чоловіка, з яким змогла б побудувати міцну та щасливу родину.

Нова дружина Володимира Остапчука розповіла про своє ставлення до весілля
Нова дружина Володимира Остапчука розповіла про своє ставлення до весілля

Знаменитість зазначила, що вона завжди мріяла про взаємне кохання з повагою й турботою одне про одного. Крім того, хотіла б Катерина Полтавська й стати мамою здорових і щасливих дітей. На думку блогерки, найголовніше – аби й через 10 років сімейного життя чоловік дивився на свою жінку так само, як і на початку стосунків. Ба більше, зазначила Полтавська, вона хоче, аби її чоловік та вона завжди були прикладом для своїх дітей.

“Весілля нічого за собою не несе, – додала наостанок кохана Остапчука, – Це просто вечірка”.

Популярне

Подібні новини