“Все, щоб відновити голос”: Настя Каменських після втрати можливості співати показалася в лікарні

Настя Каменських останнім часом не дуже добре себе почуває. Стало відомо, що зірка втратила голос і почала відвідувати лікарню для того, щоб виправити цю ситуацію.

Співачка Настя Каменських – успішна по всій Україні артистка, яка будує стосунки з репером та продюсером Потапом. Однак, все більше й більше чуток з’являється про розлучення відомої пари. На фоні цього в жінки з’явилися певні проблеми зі здоров’ям. Насті довелося скасувати тур Україною через втрату голоса. Відповідну заявку зірка зробила у соціальних мережах.

Зірка звернулася до своїх прихильників з Луцька, де мав бути концерт і вибачилась перед ними за те, що їй доводиться переносити виступ через втрату голосу, але співачка має великі надії на те, що він скоро до неї повернеться.

“Друзі, через новоутворення з голосових зв’язках я втратила голос, мені потрібне термінове лікування, щоб його відновити. Якщо я зараз цього не зроблю, то ризикую втратити його назавжди”, – поділилася Каменських.

Прихильники з розумінням поставилися до такої проблеми у співачки та побажали їй якомога швидше прийти до тями не заради концертів, а заради самої себе. Зірці було приємно отримувати позитивні коментарі і пізніше Настя знову розповіла про свою реабілітацію. Цього разу співачка записала відео з лікарні та розповіла, як триває відновлення її голосу.

Настя Каменських розповіла про реабілітацію голосових зв'язок
Настя Каменських розповіла про реабілітацію голосових зв’язок

“Незамінним ритуалом зараз є те, що я ходжу до лікаря. Я роблю все, щоб відновити його якомога швидше і скоро буду радувати вас своїм голосом в турі”, – каже співачка.

Крім цього, Настя розповіла, що являють собою проблеми зі зв’язками у горлі. Це, приблизно, те саме, що потягнути ногу, руку, або будь-яку іншу частину тіла. Ми відчуваємо певний дискотфорт і нам стає складно ходити, але потім це минає. Так само з горловими зв’язками, але ми можемо не відчувати біль у горлі, або інші подібні симптоми.

Якщо з такою проблемою зірка продовжила б співати та давати великі концерти – її зв’язки могли б взагалі не відновитися і голос буде втрачений назавжди. Зірка не хоче так ризикувати і взялася за серйозне лікування, щоб мати можливість співати на великій сцені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини