“Коханий хлопчик”: Слава Камінська зізналася, за чий кошт вже більше року живе з дітьми в Нідерландах

Слава Камінська з початком повномасштабного вторгнення переїхала до Нідерландів і живе там вже майже рік. Зірка зізналася, хто її фінансово підтримує.

Слава Камінська стала знаметиною після того, як Україна дізналася про зірковий дует “НеАнгели”. Після того, як дівчата вирішили припинити існування гурту, Слава вирушила у вільне плавання. Зараз зірка активно працює над новими піснями, але робить вона це не в Україні, а в Нідерландах. Співачка переїхала за кордон разом з дітьми через повномасштане вторгення і редакція сайту Добрі новини з’ясувала, за чий кошт вона живе там.

Відомо, що Слава заробила чималеньку суму під час концертних виступів у складі “НеАнгелів”, тому в неї є певні заощадження, які допомагають їй виживати в чужій країні. Однак, зірка зізнається, що в неї є коханий чоловік, який підтримує її як матеріально, так і духовно, але не лише його підтримкою Слава підтримує своє життя.

За чий кошт живе Слава Камінська
За чий кошт живе Слава Камінська

Камінська виховує двох дітей, батьком яких є пластичний хірург Едгар Камінський. Чоловік також допомагає Славі та надсилає їй кошти для забезпечення спільних дітей, але про стосунки з колишнім та новим чоловіком зіркова співачка не поспішає розповідати. Як каже Слава, щойно вона починає говорити про стосунки та про своє особисте життя – все одразу йде шкереберть.

“По-перше, в мене раніше було дуже багато концертів. Ну, не буду лукавити, що мені допомагає дуже добрий коханий хлопчик, але я про нього нічого не буду розповідати, бо стала забобонна. Мені здається, щойно я розповідаю подробиці про своє особисте життя, то воно одразу йде по ср**ці. Особливо це стосується стосунків з чоловіками, тому я дуже боюся”, – зізнається Слава Камінська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини