Ірина Білик відсвяткувала 53 роки: як розвивається особисте життя української діви, яка живе за кордоном

Історія кохання Дмитра Коляденка та Ірини Білик була насичена скандальними подіями, любовними розбірками та багато чим іншим. Чи підтримують зірки зв'язок зараз?

Відома українська співачка Ірина Білик відсвяткувала свій день народження. Зірці виповнилося вже 53 роки і вонм разом з сином проживають за кордоном. З цим святом її привітав її екс-коханий Дмитро Коляденко, а на скільки чоловік для співачки “екс” з’ясувала редакція сайту Добрі новини.

Пара почала будувати свої стосунки в 2004 році і їхнє кохання закінчилося в 2006 році.
Дмитро неодноразово освідчувався зірці, а вона обіцяла вийти за нього заміж, але цього так і не сталося. Прихильники припускають, що Коляденко робив ці жести доброї волі лише для того, аби привернути увагу до своєї персони, але шоумен так не вважає. На його думку, його почуття до співачки були щирими та сповнені лише позитивними емоціями.

В 2019 році чоловік знову привселюдно зробив зірці пропозицію, але вона перебувала у стосунках з фотографом Асланом Ахмадовим. Користувачі Мережі припускали, що Дмитро заздрить щастю екс-коханої та хоче зруйнувати її шлюб.

“Вона самотня! Її чоловіка майже завжди немає. Я до неї телефоную, пропоную вийти на шопінг, вона погоджується. Це моя бойова подружка, маю право і дарувати їй каблучки і розважати її”, – зізнається Коляденко.

За словами Ірини, стосунки були дуже токсичними. Вони з Дмитром частенько могли влаштувати бійку через ревнощі і на виклики сусідів до них навідувалася поліція. Після розлучення пара продовжила підтримувати зв’язок одне з одним, постійно вітають з днем народження і, навіть, були помічені разом в обіймах за кордоном.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко разом працюють
Ірина Білик та Дмитро Коляденко разом працюють

Тут все просто – пара замість любовних стосунків обрала співпрацю. Вони разом гастролюють країнами Європи, але Мережею активно поширюються чутки про те, що пара знову завела романтичні стосунки. Про це говорять обійми на публіці та чергові зізнання у коханні від скандального Дмитра Коляденка. Сама Ірина ніяких коментарів про легендарне воз’єднання їхньої пари не дає, а обирає мовчати. Можливо, між ними й справді нічого немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини