“Видерлась на стіл на підборах”: Оля Полякова заробила собі грижу через бажання здаватись крутою

Українська співачка Оля Полякова дуже любить дивувати публіку своїми викрутасами на сцені, але одна з таких ситуацій обернулася для неї крахом.

Українська співачка Оля Полякова – ефектна білявка, яка здатна підкорити собі кожного глядача. Її концертна програма завжди була насичена фарбами та веселощами, тому кожен, хто побував на її виступах, приходив додому з надзвичайно гарним настроєм. В дівчини є декілька своїх фішечок під час виступів, але є одна річ, яку вона не робитиме більше ніколи в житті – ставати на мостик. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чому.

Оля Полякова розповіла про кумедний випадок з життя
Оля Полякова розповіла про кумедний випадок з життя

У новому випуску “Дорослих дівчаток” з Машею Єфросиніною зірки вирішили поговорити про куменді ситуації з життя та доленосні рішення. Коли серйозна частина розмови закінчилась, зіркові подружки пригадали по одній курйозній ситуації. Оля розповіла про те, як вихваляння собою подарувало їй грижу шморлю.

Справав тому, що багато років тому Олексій Потапенко (він же репер Потап) був ведучим одного з теле-шоу, куди вирішили запросити Олю Полякову. Зірка вирішила заспівати там свою пісню 90-60-90 і видерлася на стіл, щоб показати, як вона гарно рухається під час виконання пісні, але щось пішло не по плану.

Оля Полякова розповіла, як заробила собі грижу
Оля Полякова розповіла, як заробила собі грижу

Під час танців співачка трішки відхилилася назад і почала падати, але не розгубилася і стала в позу мостика, продовживши співати. Цей момент вставили у випуск шоу, але Оля після цього випадку заробила собі грижу шморлю.

“Я не просто стала на мостик, я виделась на стіл на підборах і на цьому столі я впала на мостик. Після того в мене грижа шморля. Це в поясниці щось вилізло і воно називається грижа шморля. Деколи, оця тема, коли ми хочемо здаватися такими класними і сильними, таке може зіграти”, – додає Оля Полякова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини