“Ну, красень же”: екс-дружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос показала свого дорослого сина

Екс-дружина телеведучого Андрія Джеджули та випускниця "Фабрики зірок" Санта Дімопулос показала фотографію свого вже дорослого сина Даніеля.

Санта Дімопулос тривалий час будувала стосунки з телеведучим Андрієм Джеджулою і в пари народився син на ім’я Даніель. Після розлучення хлопчик живе з мамою і днями зірка вирішила показати свого дорослого сина.

Зараз дівчина разом з Даніелем вирушили до Барселони. Санта показала фото з одного з ресторанів туристичного міста, де вони з сином вирішили відпочити. На фото можна побачити дорослого і дуже гарного підлітка. Даніель має густе кучеряве волосся, пишні губи та дуже темні очі. Для прогулянки хлопець обрав білий світшот з різними фігурами чорного, синього, жовтого та червого кольору.

“Ну, красень же!”, – написала співачка.

Санта Дімопулос показала свого дорослого сина
Санта Дімопулос показала свого дорослого сина

До слова, Андрій Джеджула розповідав, що він дуже давно не бачився зі своїми дітьми. З Даніелем чоловік востаннє бачився перед від’їздом хлопчика до Франції, коли почалося повномасштабне вторгення. Як каже Андрій, він не був в захваті від такого рішення своєї екс-дружини, але не міг суперечити бажанню мами захистити дитину від звуків вибухів та ризиків його життю.

“Зі мною ніхто не радився, в мене є своя думка і є багато людей, які перебувають в Україні. Ці люди не хизуються фотографіями з островів та багато всього іншого вони теж не роблять”, – каже Андрій Джеджула.

Андрій Джеджула зі своїм дорослим сином
Андрій Джеджула зі своїм дорослим сином

Також була інформація про те, що Андрій взагалі не спілкується з сином Даніелем через політичні погляди, але пізніше, виявилося, що це не так і засоби масовї інформації не правильно зрозуміли його слова. Коли ситуація прояснилася, вони з хлопчиком лише постіялися з цієї ситуації та запевнили публіку, що в їхніх стосунках все добре і ніяких розбіжностей в поглядах в них немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини