Не лише Даша Квіткова розцвіла: екс-чоловік блогерки Митита Добринін змінив стиль після розлучення

Після розлучення Даша Квіткова та Микита Добринін почали заново жити своє життя. Прихильники помічають, що Микита починає змінюватися в кращу сторону.

Пара Микити Добриніна та Даші Квіткової була прикладом ідеальних стосунків для більшості українських родин, але люди можуть переставати кохати один одного і розлучаються. Така ситуація трапилася з зірковою парою попри те, що Даша та Микита намагалися врятувати свою сім’ю. Подружжя відвідувало спільного психолога, проводило практики, але все було марно. Зараз вони спілкуються лише для виховання дитини.

Даша Квіткова після розлучення отримала друге дихання і почала сильно змінюватися. Зірка надзвичайно сильно схудла, привела себе до ідеальної форми та планує запускати марафон схуднення для своїх підписниць, тому що дівчата часто цікавляться, які вправи потрібно робити, щоб отримати таку ж фігуру, як в блогерки.

Про Микиту Добриніна прихильники не так добре відгукувалися. З розлученням в чоловіка пропала іскра в очах і користувачі Мережі бути не на жарт стурбовані станом бізнесмена. Проте, Микита опублікував відео, на якому видно, що чоловік кардинально змінився в кращу сторону.

Микита Добринін кардинально змінив образ після розлучення
Микита Добринін кардинально змінив образ після розлучення

На відео чоловік приміряв на себе декілька образів, змінився класичний стиль на більш спортивний. Перший образ був на кожен день: біла легка футболка, вільні штани та молочна кофта, яка ідеально підкреслює загальний образ. Потім Микита з’явився в сірому спортивному костюмі та білій елегантній жилетці. Наступним образом був чорний спортивний костюм та легка курточка.

Микита Добринін кардинально змінив образ після розлучення
Микита Добринін кардинально змінив образ після розлучення

Прихильники в коментарях не могли пройти повз таких змін чоловіка та засипали його приємними словами:

  • “Якщо гарний то гарний! Ну що тут скажеш?”,
  • “Розлучення з аб’юзером пішло на користь! Дарина судячи з усього ще той аб’юзер!”,
  • ” У бойовій готовності до всього нового, яскравого, і непередбачуваного”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини