Карма для другої дружини Остапчука: телеведучий проміняв її на нову коханку – ще більш молоду

Володимир Остапчук — знову на перших шпальтах новин. І все через своє особисте життя. Мережа обговорює його нову обраницю і пригадує колишній дружині кармічні уроки.

Володимир Остапчук. Герой цього матеріалу став дуже популярний завдяки творчій харизмі та неймовірному шарму. Та останнім часом його ім’я з’являється у новинах далеко не через його проєкти, чи шоу, які він веде. Особисте життя ведучого — ось одна  головних тем, яка бентежить його прихильників.

І це зовсім не дивно, адже чоловік розміняв вже 2 шлюби та ймовірно може мати вже третій.

У розлученні з колишньою дружиною, Христиною Горняк, шоумена запідозрили ще минулого року. До нової пасії Володимира, блогерки Катерини Полтавської, фанати ще не звикли. Втім, у мережі на цьому фоні не забувають нагадати екс-обраниці Остапчука про те, що вона повторює долю Олени Войченко, з якою шоумен розлучився та полишив з двома дітьми.

Горняк емоційно висловилася після новин про одруження Володимира
Яка карма настала для другої дружини Остапчука?

Втім, сама жінка носа, як-то кажуть, не вішає та продовжує йти своїм шляхом, але без свого колишнього. Нещодавно вона вперше наважилася прокоментувати свої стосунки зі знаменитістю. Обережно, уникаючи зайвих слів селебріті розповіла, що інколи у житті стається так, що потрібно розійтися, аби не псувати один одному долю. Також екс-кохана зірки заявила, що дівчата у будь-якому випадку мають обирати себе.

У себе ж на сторінці в Інстаграмі Горняк видала дуже життєствердну публікацію:

“Все завжди складається так, як має бути і інколи найкращий спосіб — просто спостерігати…. Кожен день не схожий на попередній, це точно треба пам’ятати!”, — написала Христина.

Нагадаємо, що на новий роман друга дружина Остапчука реагує спокійно, адже і сама не обділена чоловічою увагою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини