Володимир Остапчук познайомив батьків зі своєю новоспеченою дружиною: разом прибирали й смакували борщ

Здається, лише нещодавно відомий український шоумен Остапчук розлучився вдруге, а вже сьогодні знайомить батьків зі своєю новоспеченою дружиною Катериною Полтавською

Особисте життя відомого українського шоумена й ведучого Володимира Остапчука останнім часом особливо цікавить шанувальників. Річ у тім, що за останній рік знаменитість встиг вдруге розлучитись та втретє одружитись. Новою обраницею зірки стала 22-річна журналістка й медійниця з Києва Катерина Полтавська.

Якщо раніше у публіки залишались підозри щодо міцності стосунків зіркової пари, то нещодавно Володимир Остапчук довів, що має серйозні наміри. Так, український ведучий познайомив своїх батьків з новою обраницею. Мама й тато шоумена приїхали в гості до сина та його дружини. Родина обрала доволі неочікуване місце для спільного проведення часу – кладовище.

Володимир Остапчук познайомив дружину зі своїми батьками
Володимир Остапчук познайомив дружину зі своїми батьками

Разом зі своєю третьою дружиною та батьками український ведучий і шоумен прибирав на цвинтарі, а пізніше сім’я вирушила на прогулянку містом. Коли всі справи було пороблено, Полтавська та Остапчук з його батьками вирушили до квартири, де живе новоспечена парочка. У столичних апартаментах дружина шоумена нагодувала свекра та свекруху своїм борщем.

До слова, Катерина Полтавська в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм зізналась, що дуже переживала, чи сподобається батькам чоловіка приготований нею обід. Блогерка й зіркова дружина зазначила, що вона відчувала, ніби готує борщ на найважливіший у своєму житті екзамен. Втім, можна припустити, що мама й батько Остапчука таки насолодились кулінарними здібностями своєї нової невістки.

Катерина Полтавська нагодувала батьків Остапчука смачним борщем
Катерина Полтавська нагодувала батьків Остапчука смачним борщем

Наостанок слід зазначити, що, судячи з Історій на сторінках Остапчука й Полтавської в Інстаграмі, можна зробити висновок, що зіркова пара дуже активно й насичено провела вихідні з батьками. До слова, український шоумен і ведучий хоч і познайомив кохану з батьками, шанувальникам офіційно оголошувати про стосунки й одруження не поспішає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини