“Було все одно”: Оля Полякова пригадала, як її оточення на весіллі пророкувало їй розлучення з чоловіком

Відома українська співачка давно перебуває у шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Нещодавно зірка зізналась, що їхні друзі насправді пророкували їм розлучення

Одна з найвідоміших поп-співачок сучасності давно перебуває у щасливих стосунках зі старшим на 16 років чоловіком. Спершу, зізнається відома українська артистка, їхній шлюб критикувало доволі багато людей. Втім, сьогодні оточення зіркової пари відверто шоковано тим фактом, що вони й досі у шлюбі. Нещодавно Оля Полякова прокоментувала й різницю у віці з чоловіком, і навіть пригадала пророкування друзів.

У новому випуску популярного YouTube-шоу “Дорослі дівчата” Полякова розповіла Єфросиніній, як на весіллі з Буряковським друзі її чоловіка робили ставки, коли вона піде від “старого” бізнесмена. Знаменитість зазначила, що ніхто навіть уявити не міг, що вони проживуть разом так довго. Річ у тім, що ніхто з гостей зі сторони Буряковського не вірив, що молодша на 16 років дівчина може бути щаслива у шлюбі з 40-річним чоловіком.

Оля Полякова давно у шлюбі з Вадимом Буряковським і разом вони виховують двох дітей
Оля Полякова давно у шлюбі з Вадимом Буряковським і разом вони виховують двох дітей

Оля Полкова зі своїм чоловіком довели: для справжнього кохання неважлива різниця у віці. Знаменитість прожила з коханим у шлюбі майже 20 років і може з упевненістю сказати, що щастя залежить не від цифри в паспорті. Співачка пригадала, як на весіллі друзі чоловіка намагались переконати Буряковського, що молода дружина його покине.

Втім, розповіла артистка, чоловік нікого не слухав, адже знайшов своє щастя. Ба більше, продовжила Полякова, Буряковський не думав навіть про те, що його кохана може обдурити його, забрати все й залишити ні з чим. Він був закоханий по самі вуха, й все, що було потрібно чоловікові – кохання.

“Йому було все одно [на те, що дружина може піти від нього – прим. ред.]! Нехай вона його роздягне, обанкрутить, забере все, але дасть йому те щастя, яке він відчував”, – зізналась Оля Полякова.

Полякова зізналась, що оточення пророкувало їм з Буряковським розлучення
Полякова зізналась, що оточення пророкувало їм з Буряковським розлучення

Слід зазначити, що пригадала Оля Полякова й про проблеми у шлюбі з Вадимом Буряковським. Зірка зазначила, що все не так спокійно й ідеально, як може здаватись. Чи не єдиний мінус у стосунках з чоловіком – коханий не витримує істерик Полякової. Коли артистка починає плакати, він спершу кричить на неї, а потім просто йде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини