В 6 ранку будинок Ксенії Мішиної кипів роботою: акторка по-багатому привітала сина з днем народження

Українська акторка та "Холостячка" Ксенія Мішина не проти показати у соціальних мережах любов до свого сина. Цього разу зірка по-багатому привітала його з днем народження.

Українська акторка та зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина самостійно виховує свого 11-річного сина. Про це зірка активно розповідає у соціальних мережах і з радістю показує, як вони з маленьким Платоном проводять разом свій час.

Цього разу, зірка показала, як з самого ранку в її будинку кипіла без перестанку робота. Справа в тому, що її син Платон святкує день народження, тому перед походом до школи акторка вирішила приготувати малому справжній сюрприз, на який він заслуговує. Перший поверх квартири був прикрашений золото-блакитними та білими повітряними кульками, а на одній з них було написано “З днем народження, найкращий син!”.

Ксенія Мішина з розмахом привітала сина з іменинами
Ксенія Мішина з розмахом привітала сина з іменинами

Також на хлопчика чекали дві величезні літери зростом майже як 11-річний Платон. Відповідне фото з подарунком молода мама опубілкувала в Мережі. На знімку можна побачити її сина, який щойно прокинувся та побачив цю красу. Хлопчик позує біля числа 11 і посмішка ніяк не сходить з його дитячого обличчя.

Ксенія присвятила своєму синові два пости в соціальній мережі інстаграм, де ще раз привітала його з днем народження. В описі під одним з фото дівчина сказала, що життя її сина – це одні з найкращих років її життя. Зірка багато чого пройшла і усвідомила саме завдяки народженню улюбленої дитини і зараз її першочерговий обов’язок – бути прикладом і любов’ю у цьому світі.

Ксенія Мішина вишукано привітала сина з днем народження
Ксенія Мішина вишукано привітала сина з днем народження

“Зовсім скоро ти виростеш у цьому світі і підеш грати у свої дорослі ігри, а я завжди буду душею з тобою. Буду твоєю шаленою, люблячою мамою”, – написала зірка.

За традицією, прихильники у коментарях розділили цю ясраву подію та доєдналися до привітань майбутного підлітка:

  • “З Днем Народження! Нехай всі мрії Матусі та Сина збуваються”,
  • “З іменинником. Щасливої долі, міцного здоров’я та мирного неба. Щоб він цінував все, що ви для нього робите і вашу підтримку. Вам, як мамі, завжди бути здоровою, щасливою та успішною”,
  • “Ксюша, як зворушливо ти поздоровила свого гарного розумненького, доброго синочка. Я вітаю теж твого парубка, хай росте здоровим, щирим та завжди буде твоєю опорою! Зі святом вас!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини