Головний краш Віталій Кім привітав свого сина з днем народження: як виглядає дитина найвідомішого миколаївця

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, який з початку повномасштабної війни став для багатьох "ліками" від паніки, привітав свого сина з його днем народження

Коли вся країна перебувала у шоковому стані після початку повномасштабної війни, Віталій Кім став одним із тих, хто вселяв надію та впевненість у завтрашньому дні. Саме за це чимало українців захопились очільником Миколаївської ОВА й до сьогодні уважно слідкують не лише за його офіційними заявами, але й за особистим життям політика й громадського діяча.

Сьогодні, 11 квітня, день народження святкує молодший син Віталія Кіма Руслан. Хлопчику цьогоріч виповнилось 6 років, а його відомий батько з цієї нагоди опублікував на своїй сторінці миле привітання. Очільник Миколаївської ОВА показав шанувальникам відео, на якому зображена велика кількість сімейних фотографій. Зокрема, на кадрах можна побачити й молодшого сина Кіма.

Віталій Кім чуттєво привітав свого сина з його шостим днем народження
Віталій Кім чуттєво привітав свого сина з його шостим днем народження

На опублікованому нещодавно відео можна помітити різноманітні фотографії зіркової родини. Особливо впадає в око той факт, що кожен з надрукованих кадрів підписаний різними символічними фразами. Спершу це відео на своєму акаунті в мережі Тік-Ток опублікувала дружина Віталія Кіма Юлія, залишивши ніжне привітання: “З днем народження, наш хлопчик. Тобі вже 6 років”.

А ось голова Миколаївської ОВА чуттєве відео опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У коментарях до нового допису політика й громадського діяча його друзі та підписники залишили привітання для сина Руслана. Загалом, шанувальники й товариші Віталія Кіма бажали дитині зростати щасливим і здоровим, а найголовніше – під мирним небом.

Як виглядає родина голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма
Як виглядає родина голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма

Нагадаємо, що відомий український політик і громадський діяч зі своєю коханою дружиною виховують трьох дітей – доньок Євгенію та Олександру й іменинника Руслана. Після початку повномасштабної війни дружина Віталія Кіма разом із дітьми переїхала у безпечніше місце, втім наприкінці листопада повернулась у рідний Миколаїв.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини