“Заміж, гадаю, ніколи”: Даша Ульянова після участі у “Холостяку-10” розчарувалася у шлюбі

Переможниця "Холостяка-10" з Максом Михайлюком Даша Ульянова після закінченя проєкту не стала будувати стосунки з чоловіком та розчарувалася у стосунках.

Фіналістка та пережниця проєкту “Холостяк-10” Даша Ульянова після реаліті-шоу не стала будувати стосунки з Максом Михайлюком. Як виявилося потім, чоловік мав близькі стосунки з іншою учасницею проєкту, яка покинула його ще до фіналу, але хто саме став тією дівчиною – ніхто не знає. Після проєкту Дашу ніхто так і не бачив поруч з чоловіком, або у довготривалих стосунках.

Даша Ульянова почала активно вести свої соціальні мережі і не проти зайвий раз поспілкуватися зі своїми прихильниками. Днями, зірка вирішила поспілкуватися зі своїми прихильниками та дати можливість дізнатися якісь нові подробиці зі свого особистого життя. Один з користувачів Мережі поцікавився, коли зіркова красуня планує виходити заміж. Даша виявилася категоричною у цьому питанні:

“Гадаю, ніколи. Це не жарт”, – написала Ульянова.

Даша Ульянова розповіла про розчарування у стосунках
Даша Ульянова розповіла про розчарування у стосунках

Схоже, після розбитого серця на проєкті дівчина не хоче ще раз наражати себе на таку небезпеку, тому обрала для себе відсторонитися від стосунків з чоловіками. Як показує практика, до дівчат, яким розбили серце, дуже складно знайти підхід, але рано чи пізно вони можуть знайти саме ту людину, з якою їм буде комфортно.

Після цього прихильники поцікавились, як Даша слідкує за своєю фігурою та чи є в неї прибиральниця по дому. Дівчина розповілає, що до неї один раз на два місяці приходять дівчата, які роблять генеральне прибирання, але загалом вона прибирає лише сама. Їй не складно, бо помешкання з неї невелике, тому все дуже просто.

Даша Ульянова розповіла про розчарування у стосунках
Даша Ульянова розповіла про розчарування у стосунках

Що стосується харчування – Ульянова на інтуїтивному вживанні продуктів. На дієтах зірка не сидить, може собі дозволити їсти все, але не переїдає та не рахує калорії. Саме завдяки такому підходу до свого раціону їй вдається зберігати свою ідеальну фігуру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини