“Все це дорого”: Володимир Дантес розповів про свої плани на життя – збирається витрачатись не на Кацуріну

Володимир Дантес замислився над своїм майбутнім життям і куди він буде витрачати гроші. Чоловік поділився роздумами про майбутнє і в його плани не входить кохана дівчина.

Український співак, шоумен та комік Володимир Дантес, який раніше будував стосунки зі співачкою Надею Дорофєєвою частенько розповідає своїм прихильникам подробиці з особистого життя, про плани на майбутнє та багато чого іншого. Цього разу артист розповів, на що хоче витрачати гроші наступі два роки. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме чоловік має на увазі.

На фотографії, яку опублікував Дантес, він стоїть на фоні цікавої архітектурної споруди та дивиться в телефон. Для образу чоловік обрав темно-сіре пальто, білу футболку, чорно-білі кеди та чорні штани. В описі під фото Володимир розповів про свою культурну діяльність. виявилося, співак не любить відвідувати екскурсії та ходити в музеї. Одного разу він був у Парижі та Лондоні, але на цьому його культурно-просвітницька діяльність закінчується.

Володимир Дантес розповів про плани на життя без Кацуріної
Володимир Дантес розповів про плани на життя без Кацуріної

Володимир має велике бажання це змінити. Зараз він добре обізнаний географією України, тому в його планах наступі два роки почати відвідувати музеї та виставки, щоб стати більш ерудованим.

“Зараз розумію, що я добре знаюся на георгафії України. Знаю, де що знаходиться, де є якісь унікальні місця, де можна поїсти та випити смачного і це далеко не все. Я вирішив, що найближчі 2 роки буду ходити по музеям, брати різні екскурсії, навіть у столиці. Потрібно підтримувати себе, ставати ерудованим, а це не дорого. Що не дорого – я люблю”, – з позитивом написав Дантес.

Прихильники в коментарях дали свої рекомендації стосовно відвідування музеїв та підтримали ініціативу співака:

Володимир Дантес розповів про плани на культурну діяльність
Володимир Дантес розповів про плани на культурну діяльність
  • “Зараз з дуже багатьох музеїв евакуювали експонати через військовий стан. Наприклад, музей Ханенків зараз, по суті, порожній стоїть. Тому перед тим, як планувати похід в якийсь музей, краще подзвонити туди і дізнатися чи на місці експонати”,
  • “Екскурсії, як на мене – то цікавіше, але не пам’ятаю, коли востаннє брала. Мабуть, от коли як Ви вже всього набачив, надосліджував – можна копнути глибше”,
  • “Сьогодні побачила, що у нас в Києві на Кловській є Музей історії туалету”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини