“Було тяжко”: подруга Тіни Кароль Саніна відверто розповіла про проблеми з чоловіком на тлі народження сина

Відома українська співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна у новому інтерв'ю розповіла детальніше про особисте життя та стосунки з чоловіком

За творчим і професійним життям відомої української співачки Юлії Саніної шанувальники давно й дуже ретельно стежать. Фронтвумен популярного гурту The Hardkiss давно завоювала серця своїх фанатів, а з кожним днем прихильники лише більше й більше зачаровуються зіркою. Знаменитість є чудовим прикладом того, як можна суміщати вдалу кар’єру та щасливу родину.

Втім, як і у кожної людини, в особистому житті знаменитості час від часу можуть траплятись негаразди. У новому інтерв’ю в рамках проєкті “Ближче до зірок” фронтвумен The Hardkiss пригадала, як почала сильно сваритись зі своїм чоловіком Валом Бебком. За спогадами знаменитості, це почалось після народження сина.

Юлія Саніна зі своїм чоловіком сильно сварились після народження сина
Юлія Саніна зі своїм чоловіком сильно сварились після народження сина

У коментарі для преси знаменитість пригадала, що тоді їхні стосунки видавались просто неймовірно важкими. За особистим зізнанням Юлії Саніної, тоді справи йшли до розлучення. Втім, артистка та її коханий чоловік зуміли зберегти шлюб і сьогодні будують гармонійні та щасливі стосунки, виховуючи спільного сина.

“Тоді було так тяжко у стосунках і так небезпечно, що я не хочу повторити це зараз”, – зізналась відома українська співачка Юлія Саніна.

Артистка пригадала, що вони з чоловіком не перейшли невидиму межу, яка б призвела до розлучення, адже на їхніх особистих стосунках тримаються буквально всі сфери їхнього життя – робота в гурті, родина, дім. Юлія Саніна не стала приховувати, що особливого секрету порятунку стосунків не існує. За зізнанням співачки, їм з чоловіком допомогли відверті розмови.

Юлія Саніна пригадала, як ледве не розлучилась зі своїм чоловіком Валом Бебком
Юлія Саніна пригадала, як ледве не розлучилась зі своїм чоловіком Валом Бебком

У розмові Юлія Саніна також зазначила, що вона насправді – не ідеальна. Артистка розповіла, що вона доволі ревнива людина, втім вважає ревнощі цікавим додатком до стосунків, звісно якщо ситуація не переходить межі адекватності. Саніна зазначила, що її ревнощі іноді освіжають стосунки, адже вони допомагають усвідомити, наскільки сильні почуття вирують між нею та її чоловіком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини