Брендовий костюм за 17 тисяч, макіяж та зачіска: Єфросиніна з’явилася перед Оленою Кравець в дорогому образі

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна не часто хизується в Мережі коштовностями чи дорогим одягом, але від прихильників нічого не приховаєш.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відома завдяки свой бездоганній роботі на телебаченні, а зараз на просторах You-Tube платформи. Зірка веде власну програму, де бере інтерв’ю в цікавих персонажів, а також не забуває поповнити свій канал порцією позитиву від “Дорослих дівчаток” з Олею Поляковою.

В одному з останніх випусків зірка розповіла, що колись про неї випустили сюжет, в якому було сказано про те, що вона ніколи не одягає одну й ту саму сукню вдічі. В ті часи така заявка дуже здивувала навіть саму Машу, але вона нічого не могла з цим зробити, бо сюжет на телебаченні вже був випущений в ефір.

Після цього сталася не дуже радісна ситуація, яка змотивувала Машу почати займатися благодійністю, але на цьому її діяльність не закінчилася. Єфросиніна дуже добре товаришує з Оленою Кравець, до якої зірка нещодавно завітала на програму. І завітала вона не просто так, а у дорогому костюмі за кругленьку суму.

Для відвідин іменного проєкту своєї подружки Маша Єфросиніна обрала класичний костюм бежевого кольору від українського бренду L’eskizzo. На офіційному сайті такий образ коштує 17 тисяч гривень. Сам костюм складається з подовженого піджака, який застібається на один ґудзик та має характерні застібки на рукавах, а також класичні брюки, що трішки приталені на бедрах, створюючи класичний жіночий силует. Доповнила Маша свій недешевий костюм бордовими підборами, хустинкою в кишені піджака та чорною сорочкою.

Маша Єфросиніна в костюмі за 17 тисяч гривень
Маша Єфросиніна в костюмі за 17 тисяч гривень

З аксесуарів зірка обрала для себе сережки-кільця, окуляри та ледь помітну золоту підвіску на шиї. Прихильники та зіркові колеги доєдналися до приємних коментарів. Серед них були Даша Квіткова, Раміна, Люся Клава та інші.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини