Ксенія Мішина розповіла, скільки грошей їм з сином потрібно для нормально життя: “Хочу свою яхту”

Відома українська акторка Ксенія Мішина не приховує рівень скоро заробітку, але днями зірка озвучила, яку суму вважає прийнятною для ідеального життя.

Українська акторка Ксенія Мішина може похвалитися великим заробтіком та бездоганною кар’єрою, але під час повномасштаного вторгення її дохід перестав бути таким великим. Всі знімальні проєкти поставили на паузу, але це не заважає Ксенії продовжувати жити в розкішній квартирі та витрачати гроші на відпочинок.

Гонорар акторки сильно виріс після її успіху у проєкті “Холостячка”. Дівчина вже не була звичайною акторкою, вся Україна знала її як найбажанішу жінку країни. На той момент середній чек за один знімальний день був від 500 до 1200 доларів, все залежало від ролі та її складності. Дкільки останніх знімальних проєктів проводилися за кордоном, що Ксенія неодноразово показувала в соціальних мережах. Відомо, що саме на ці гроші та власні заощадження з попередніх зйомок живе зараз акторка.

Ксенія Мішина розповіла, скільки грошей витрачає на місяць
Ксенія Мішина розповіла, скільки грошей витрачає на місяць

“В мене були певні проєкти, на яких я заробила гроші. Поки мені всього вистачає, у мене лежать гроші, а як там буде далі – не знаю. В мене завжди була робота, але зараз такий період, поки її немає”, – каже Ксенія.

Також акторка має непоганий заробіток на інстаграмі, але вона не поспішає розповідати про нього. Все, що згадує в розмові Ксенія – її власний бренд косметики, але він не приносить багато коштів, тому вона буде повністю змінювати політику бренду, щоб почати отримувати набагато більший прибуток.

Ксенія Мішина розповіла, скільки грошей витрачає на місяць
Ксенія Мішина розповіла, скільки грошей витрачає на місяць

Витрати Ксенії, звісно, дуже великі. Для нормально життя їй потрібно витрачати 20-25 тисяч гривень на місяць. На закупи в магазині дівчина витрпачає близько п’яти тисяч гривень на тиждень. На бензин теж близько 20 тисяч. За загальними підрахунками, дівчина витрачає близько 70-80 тисяч на місяць. Саме така сума є для неї прийнятною, але в планах акторки придбати власник будинок та яхту.

“Я хочу побудувати власний бізнес, ще хотіла б власний будинок та свою яхту. Чому б і ні? Я б максималньо круто прожила це життя”, – додає Ксенія.

Популярне

Подібні новини