Камалія і Мохаммад Захур розлучаються: найбагатша співачка України повідала про своє сімейне життя

Популярна співачка Камалія оголосила неймовірну новину: після багатьох років шлюбу вона розлучається з Мохаммадом Захуром.

Співачка Камалія ошелешила всіх прихильників новиною про те, що зі своїм обранцем Мохаммадом Захуром вона розлучається. 20 років щасливого подружнього життя не встояли перед буревієм подій. Прокоментувала зміни артистка так:

“Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели”

Камалія і Мохаммад Захур розлучаються

У коментарях — справжній ажіотаж. Ніхто не може повірити у те, що сталося, адже ця пара завжди здавалася дуже міцною. Вони пройшли чималі випробування у молодості: Камалія не могла завагітніти, відвідувала клініки та пішла на крайні міри, аби подарувати обранцеві донечок.

Були разом зірки і у війну у 2022-му році. Втім, не змогли пропрацювати внутрішні проблеми. Текст публікації вже екс-дружини Захура переповнений емоціями і відчувається, що зараз знаменитість проходить дуже складний період у житті.

Як сьогодні виглядають діти Камалії
Камалія і Мохаммад Захур розлучаються

Зірка зазначила, що у неї розривається телефон, адже журналісти хочуть взяти коментар в обох з подружжя, але з Мохаммадом вийти на контакт зовсім не просто, адже він не має сторінок у соціальних мережах, а його номер телефону відомий лише близькому колу оточуючих. Є також ймовірність, що чоловік зараз не в Україні.

Нагадаємо, що для Камалії шлюб з її пакистанським обранцем був першим та єдиним у житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини