“Великий Великодній обід”: Олена Кравець розповіла про свої сімейні плани на Великдень 2023

Відома українська акторка та колишня учасниця "Вечірнього Кварталу" Олена Кравець розповіла про свої плани на Великодні свята. Зірка планує провести час з сім'єю.

Вже на цих вихідних більша частина українського населення святкуватиме Великдень. Це традиційне церковне свято, під час якого вся родина збирається за спільним столом, щоб почастувати смачними стравами. Серед святкуючих це поважне свято є також Олена Кравець. Жінка розповіла, що планує робити під час Великодня.

Для акторки це дуже важливе свято, адже на святкування збираються всі друзі та велика родина Олени. Зірка звикла проводити цей час у колі близьких людей, щоб забути про всі свої проблеми, обговорити особисте життя, в кого як справи та багато чого іншого. Цьогоріч сім’я та друзі Олени домовилися провести Великодній обід.

Олена Кравець поділилася планами на Великдень
Олена Кравець поділилася планами на Великдень

“Ми домовилися влаштувати Великодній обід. Ми вже давно не бачились і діти скучили за своїми хрещеними. Поки ми ще не знаємо, де будемо святкувати, але це буде точно неподалік від собору, в якому буде проводитися служба”, – розповідає Олена.

Олена Кравець поділилася планами на Великдень
Олена Кравець поділилася планами на Великдень

Крім цього, Кравець зізналася, що цього року буде займатися самостійним приготуванням паски. Жінка вже обрала для себе ідельний рецепт, щоб не потрібно було довго чекати. Також на столі буде дуже багато свіжих овочів та традиційні страви Великоднього свята, а діти разом з мамою будуть займатися фарбуванням яєць та прикрашати їх відповідними наліпками. Для дітей це справжній ритуал, який залишається кожного року незмінним.

“Цього року буду пекти сама паску. Завжди мене зупиняло те, що перед випіканням паски потрібно багато часу на підготовку. Саме тому я знайшла ідеальний для себе рецепт. Моя пасочка буде ще й з корицею”, – каже Олена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини