Реперка Alyona Alyona не соромиться ходити на секонд-хенд: зірка показала, які речі там можна придбати

Відома українська реперка Alyona Alyona вміє стильно та гарно одягатися, але дівчина зізнається, що це можливо зробити навіть на секонд-хенді.

Популярна українська реп-співачка Аlyona Аlyona відома не лише своїм талантом, але й повною відсутністю комплексів. Дівчина на власному прикладі доводить іншим дівчатам, що можна любити себе в будь-якій вазі і показувати іншим людям, що зайва вага – не привід закриватися в собі та намагатися якомога швидше схуднути.

У соціальних мережах молода зірка активно показує подробиці не лише зі свого особистого життя, але й ділиться корисними лайфхаками та звичками. Цього разу реперка показала прихильникам, що можна стильно доповнити свій образ навіть на секонд-хендах і в цьому немає нічого особливого. Варто давати вживаним речам та аксесуарам друге життя у своєму гардеробі.

Аlyona Аlyona розповіла прихильникам, що не змогла пройти повз одного з секондів на “Лісовій” в Києві. Дівчина зізнається, що їй дуже складно пройти повз такого місця і не придбати собі щось крутезне.

 Alyona Alyona продемонструвала стиль на секонд-хенді
Alyona Alyona продемонструвала стиль на секонд-хенді

“Я не була б собою, якби не зайшла на секонд на Лісовій. Тут є точка срібла, яке було вживаним. Я вже давно тут не була і тут стільки всього привезли. Не втрималася і купила собі таку красу”, – розповідає артистка.

На фото можна побачити срібні сережки та браслет, що виконані зі срібла. Сережки є досить масивними, але такі прикраси зараз на перших місцях серед трендів у кожної модниці, а зіркова реперка не планує відставати від моди. Срібний браслет ідеально доповнить нещодавно закінчені татуювання артистки з українськими розписами.

Українська реперка застилізувала свою руку татуюваннями
Українська реперка застилізувала свою руку татуюваннями

В дівчини дуже багато татуювань на тілі, але свою руку вона вирішиа прикрасити національними розписами. Тепер серед татуювань можна побачити петриківський, опішнянський, закарпатський, васильківський, самчаківський та бубнівський розписи, які стилістично доповнюють одне одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини