Учасник “Холостяки” Максим Тарапата вперше розповів, як Огнєвіч просила підтримки після розлучення з Задворним

Максим Тарапата покинув проєкт, програвши Андрію Задворному в боротьбі за серце Злати Огнєвіч, але, як виявилося, Злата телефонувала до нього, щоб той підтримав її після розлучення.

Другий сезон проєкту “Холостячка” був доволі напруженим. Більшість глядачів були здивовані, чому між Андрієм Задворним та Максимом Тарапатою головна героїня обрала саме Андрія, з яким в них нічого не склалося. Глядачі проєкту мають можливість спостерігати не лише за побаченнями Злати та претендентів на її серце, але й закадрові коментарі, які редактори та режисери вставляють під час зйомок.

Саме тому, прихильники мають змогу побачити іншу сторону чоловіків, в той час, як Злата бачить їх лише з хорошого боку тому, що кожен хотів їй догодити та отримати прихильність зірки. Однак, Максиму це зробити не вдалося, серце співачки отримав саме Андрій Задворний.

Максим Тарапата розповів про спілкування зі Златою Огнєвіч
Максим Тарапата розповів про спілкування зі Златою Огнєвіч

Після закінчення проєкту пара майже одразу розлучилася. Півтора місяці Злата купалася в коханні, а потім, в один не дуже прекрасний день, чоловік прийшов до неї та сказав, що в нього зникли до неї почуття. Андрій вирішив не тягнути з цим і зізнатися одразу, щоб потім не робити боляче. Це не допомогло. Співачка тривалий час почувала себе дуже погано і не могла ніяк зібратися до купи. В той період вона випадково зустрілася в Максимом Тарапатою.

Чоловік каже, що Злата була зі своїм менеджером і вони трішки поспілкувалися:

“Ми почали спілкуватися. Вона мені зателефонувала, а потім написала. В якийсь момент ми почали говорити про Андрія і вона мені розповіла, що він просто прийшов до неї і сказав, що більше не кохає. Я не міг в це повірити”, – розповідає Андрій.

Максим Тарапата розповів про спілкування зі Златою Огнєвіч
Максим Тарапата розповів про спілкування зі Златою Огнєвіч

Хлопець підтримав співачку і йому дуже хотілося, щоб їй стало краще. Він бачив, на скільки сильні в неї почуття до Задворного, а він так не гарно з нею вчинив. Не дивлячись на цю ситуацію, він завжди готови підтримати Злату і бути з нею поруч, якщо це буде необхідним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини