Після розлучення батьків Арабелла та Мірабелла не бажають бути в Лондоні: де житимуть діти Камалії та Захура

Нещодавно відома українська співачка ошелешила публіку новиною про розлучення з чоловіком. Із ким після розставання залишаться доньки Камалії та Мохаммада Захура?

Відома українська співачка Камалія Захур перебувала у шлюбі з пакистанським мільярдером близько 20 років. Разом закохані пройшли крізь вогонь і воду – пережили труднощі вагітності, проклали шлях до успішного життя й зустріли війну. Втім, навіть у найщасливіших родинах бувають кризи. Найголовніше – зуміти розлучитись гідно і без скандалів. Камалія та Мохаммад Захур зуміли це зробити.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм найбагатша українська співачка повідомила, що віднині їхні з чоловіком шляхи розділяються, й кожен продовжує крокувати до своєї мети окремо. Разом з тим, знаменитість зазначила, що вони завжди намагатимуться зберігати дружні стосунки заради виховання своїх доньок.

Камалія розлучається з чоловіком після 20 років шлюбу
Камалія розлучається з чоловіком після 20 років шлюбу

Хоча у новій публікації відома українська співачка була абсолютно відвертою зі своїми шанувальниками, зірка не пригадала, з ким залишаться спільні діти після їхнього з чоловіком розлучення. Можна припустити, що деякий час дівчатка житимуть у Лондоні з декількох причин. Передусім, мова йде про питання безпеки. Поки в Україні триває війна, Камалія навряд чи захоче наражати доньок на небезпеку.

Ба більше, відомо, що за кордоном дівчата не просто живуть зі своїм батьком, а навчаються у великобританській школі. Арабелла та Мірабелла з початку повномасштабної війни перебрались до Лондона, тому зіркові батьки одразу потурбувались про їхню освіту. Слід припустити, що переривати навчальний рік батьки не наважаться, тому поки їхні діти житимуть із Мохаммадом Захуром у Лондоні.

Мохаммад Захур наразі живе у Лондоні зі своїми дітьми
Мохаммад Захур наразі живе у Лондоні зі своїми дітьми

Втім, неможливо оминути увагою і той факт, що у нещодавньому інтерв’ю Камалія чесно зізналась, що її донькам не дуже подобається жити у Великобританії. Дівчата, розмовляючи з мамою, яка наразі живе в Україні, по відеозв’язку, ледве не плачуть. Артистка зазначає, що Арабеллі та Мірабеллі важко адаптуватись у суспільстві з іншим менталітетом – дівчата таки більше люблять Україну.

Популярне

Подібні новини