Катерина Репяхова після пластики та покупки дорогого авто несподівано покинула Павліка: поїхала до молодого

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова ще декілька днів тому купила новеньке дороге авто та зробила ринопластику, а вже сьогодні кидає свого чоловіка.

Не так давно Мережею прогриміли новини про Катерину Репяхову. Дівчина зробила довгоочікувану ринопластику та підтяжку підборіддя. Як зізнається сама дружина Павліка, вона не завжди хотіла змінити в собі щось на стільки сильно, але з часом зрозуміла, що їй не подобається її ніс. Додаткова увага від хейтерів змусила дівчину раз і назавжди закрити це питання.

Після того, як всі заспокоїлися з новинами про риноплатику, дівчина здивувала ще раз: цього разу дизайнерка дитячого одягу придбала власне дороге авто. Відомо, що 60% суми Катерина оплатила одразу, а інші 40% буде сплачувати в кредит. На думку Репяхової, це найвигідніша пропозиція, яка могла би бути.

На своєму новенькому авто зірка вирушила в тур спільно зі своїм чоловіком. Спочатку, Катерина показувала фотографії та відео з готелю, де вони з Павліком, нарешті, можуть побути вдвох, потім прихильники могли побачити трішки закулісся, але ще за мить дівчина пише, що покидає Павліка та повертається назад, до іншого.

Цим “іншим” став спільний з Віктором Павілком син, з яким молода мама знаходилася в розлуці цілих три дні. За словами Катерини, це найбільша розлука з сином, яка могла колись бути і вона нереально сильно сумує за маленьким синочком. Тому, задовільнившись часопроведенням наодинці зі своїм чоловіком в одному з готелів міста, в якому проходив перший концерт, Катерина може повернутися додому до свого рідного малюка.

“Мама мчить до сина. Найдовша наша розлука 3 дні. Як вічність”, – написала Репяхова в себе у сторіз.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поїхала до іншого
Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поїхала до іншого

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини