Спартак Суббота попався на брехні, а Камалія розлучилася: події тижня, які сколихнули весь шоу-бізнес

Останній тиждень перед Великоднем виявився дуже бурхливим для українського шоу-бізнесу. Згадаємо головні події, які урізноманітнили передсвяткову підготовчу рутину.

Останній тиждень представники українського медіаполя подарували нам всім цілу лавину подій та нереальних інфоприводів. Спершу Ані Лорак сколихнула всіх своїм інтерв’ю, де показала себе у всій красі. Зірка, як могла ухилялася від того, аби назвати війну війною, відхрещувалася від того, що може зараз допомагати ЗСУ та акцентувала увагу на тому, що вона ні на чому не розуміється, адже вона — “дівчинка”. Оля Полякова обурилася у відповідь та публічно висловилася з приводу позиції цієї виконавиці.

Чимало обговорень викликало й інше інтерв’ю, яке дала Славі Дьоміну Ксенія Мішина. Вона розповіла про залицяння російського актора та чітко дала зрозуміти, що з колишнім, Олександром Еллертом, стосунки не підтримуються і, схоже, хтось взагалі викреслив його зі свого життя.

А ось лідеру думки, Спартаку Субботі, розповісти більше про себе не завадило б. Принаймні так вважає частина користувачів мережі, які раніше знали цього молодого чоловіка, як науковця та експерта. Психолог Ілля Полудьонний провів розслідування, де викрив, що ця медійна особа приписувала собі відсутні наукові звання та не має підтверджень, що навчався в НМУ імені О.О. Богомольця. Спартак, а насправді Олександр, пообіцяв спростувати інформацію.

Ну, а найбільше полоскотала нерви своїм фанатам співачка Камалія, яка чесно зізналася у тому, що розриває свій шлюб з Мохаммадом Захуром. Зірка прожила з обранцем близько 20 років, народила йому дочок.

Камалія і Мохаммад Захур розлучаються

Артистка заявила, що продовжить з ним виховувати разом дітей та не буде різко обривати зв’язки. Крім цього виконавиця натякнула, що спільно обидва намагалися врятувати свій шлюб.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини