Камалія після розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром планує з ним спільне майбутнє: “Просто фантастика”

Нещодавно відома українська співачка повідомила про розлучення з чоловіком, а тепер Камалія розповідає про спільні плани на майбутнє. Що відбувається між нею та її вже колишнім чоловіком?

Днями відома українська співачка Камалія Захур збентежила та розбурхала мережу несподіваною новиною. Виявляється, знаменитість розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером, з яким пробула в союзі 20 років і народила від нього двох дітей. Шанувальники дуже засмутились, оскільки зіркова пара мала чи не найміцніші стосунки в українському шоубізнесі.

Разом з тим, Камалія повідомила, що вони з Мохаммадом Захуром розлучаються на позитивній ноті та без будь-яких брудних скандалів. Ба більше, вони прагнуть зберегти дружні стосунки заради виховання своїх доньок. Втім, останні новини змушують багатьох прихильників зіркової пари замислитись, а чи дійсно справа дійде до офіційного розлучення?

Камалія повідомила, що виступатиме в цирку, а її ексчоловік Мохаммад Захур підтримуватиме її
Камалія повідомила, що виступатиме в цирку, а її ексчоловік Мохаммад Захур підтримуватиме її

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Камалія повідомила, що збирається виступати у Київському національному цирку. До фінального номера з усіма артистами цирку знаменитість довго готувалась і запросила своїх фанатів подивитись, як все відбуватиметься. Крім того, співачка повідомила, що її підтримуватиме з ложі директора цирку не лише її мама й діти, але й чоловік.

Крім того, сьогодні, 16 квітня, у своєму блозі Камалія опублікувала святкові фотографії. Знаменитість привітала своїх шанувальників з Великоднем і показала, як її родина святкує цей великий день. На нових фотографіях видно, що разом із доньками та чоловіком знаменитість приготувала великодні гостинці й розговілась.

Разом Камалія та Мохаммад Захур зі своїми спільними доньками вирішили й Великдень святкувати
Разом Камалія та Мохаммад Захур зі своїми спільними доньками вирішили й Великдень святкувати

Нагадаємо, що відома українська співачка Камалія зустріла свого пакистанського чоловіка Мохаммада Захура ще на початку 2000-х років. Тоді зірку запросили заспівати на корпоративі, де відпочивав і її майбутній коханий. Зіркова пара почала стосунки, які розвивались дуже стрімко. Невдовзі вони побрались.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини