Олександр Еллерт вперше відрегував на заяви Ксенії Мішиної про токсичність з його боку: “В неї усі арбузери”

Колишній бойфренд Ксенії Мішиної та відомий український гуморист, ведучий і сценарист вперше прокоментував звинувачення ексдівчини в неналежному ставленні до неї

Олександр Еллерт свого часу став учасником і переможцем популярного в Україні реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. У першому сезоні телепроєкту знаменитість боровся за серце відомої української актриси та врешті-решт зумів завоювати її прихильність і любов. Зіркова пара довго будувала стосунки, втім назвати їхній союз щасливим було важко.

Після розставання Ксенія Мішина неодноразово висловлювалась про стосунки з колишнім бойфрендом. Зокрема, знаменитість розповідала, чому саме наважилась порвати з Олександром Еллертом. За словами зірки українського кінематографа, її ексбойфренд неналежно до неї ставився, між ними виникало багато сварок, та й взагалі Еллерт був токсичним щодо неї та проявлявся в стосунках як аб’юзер.

Ксенія Мішина раніше розповідала, чому вирішила порвати зі своїм ексбойфрендом
Ксенія Мішина раніше розповідала, чому вирішила порвати зі своїм ексбойфрендом

На відміну від відомої української актриси, Олександр Еллерт не так часто висловлювався про стосунки й розрив з Ксенією Мішиною. Хоча й знаменитість активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де шанувальники часто питають у зірки про його особисте життя, почути від нього коментарі щодо минулих взаємин можна було нечасто. Втім, схоже, що у ведучого увірвався терпець, тому він вирішив поставити крапку в подібних питаннях.

Нещодавно на сторінці в Олександра Еллерта запитали, чи дасть він відповідь на нещодавню заяву його колишньої дівчини. Нагадаємо, що раніше Слава Дьомін опублікував інтерв’ю з Ксенією Мішиною, в якому вона розповіла, що її ексбойфренд у стосунках морально їй шкодив. Олександр Еллерт вирішив не говорити багато зайвих слів і заявив коротко: на його думку, в української актриси всі аб’юзери.

Олександр Еллерт лаконічно відповів на запитання фанатів про Ксенію Мішину
Олександр Еллерт лаконічно відповів на запитання фанатів про Ксенію Мішину

Нагадаємо, що зіркова пара після завершення проєкту “Холостячка-1” деякий час будували стосунки та декілька разів розставались. Попри намагання повернути кохання, знаменитостям не вдалось побудувати міцний союз на все життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини