Скільки пес Патрон заробляє на місяць завдяки Instagram: сотень тисяч вистачає навіть на благодійність

Пес Патрон сьогодні є найвідомішим собакою в усій Україні. Домашній улюбленець здобув популярність після початку повномасштабної війни, коли допомагав ДСНС розміновувати місцевість

Відомий український пес-сапер Патрон сьогодні є буквально зіркою мережі. Знаменитий домашній улюбленець є собакою-винюхувачем вибухівки, а також – головним талісманом Державної служби з надзвичайних ситуацій. Сьогодні відомий пес вже має свій особистий бренд, а любить Патрона не лише його родина, але й вся країна. Знаменитий домашній улюбленець є володарем нагороди за віддану службу від ДСНС, лапу від ірландського кінологічного центру та навіть грамоту й іменну монету від декількох американських центрів ветеранів.

Насправді ж Патрон – звичайний домашній песик, якого власник, Михайло Ільєв, придбав своєму синові у подарунок. Склалось так, що тварина почала відвідувати роботу разом з працівником ДСНС і врешті-решт песик віднайшов своє призвання в допомозі людям – розмінуванні територій після бойових дій.

Патрон сьогодні є одним із найвідоміших службових собак України

Крім безпосередньої діяльності в лавах ДСНС, пес Патрон має свій особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Зірковий собака має понад 400 тисяч підписників. Крім того, в песика також є особистий бренд, який випускає його мерч. Власник Патрона у новому інтерв’ю для “ЖВЛ” розповів, скільки приблизно заробляє його улюбленець на своєму блозі та куди витрачає ці гроші.

“У Патрона є офіційний мерч, ми там укладаємо певні договори, потім заробляємо. Патрон заробляє, щоб допомогти ДСНС і допомогти саперам. було багато випадків, коли наші колеги загинули, інші постраждали. Останній випадок був у нашій області Чернігівській, коли вінницькі сапери також працювали й заступник начальника групи наступив на незрозумілий вибуховий предмет і мав травмування ноги. Патрон допоміг йому в сумі 100 тисяч гривень на лікування”, – розповів власник собаки Михайло Ільєв.

Власник пса Патрона натякнув, скільки той заробляє на своєму собачому блозі
Власник пса Патрона натякнув, скільки той заробляє на своєму собачому блозі

Крім того, Михайло Ільєв розповів і про те, як його родина ставиться до випадків, коли виробники без дозволу використовують ім’я та зображення Патрона. Працівник ДСНС зізнався, що зараз із незаконним використанням образу його собаки розбираються юристи.

Популярне

Подібні новини