“Вона мені не дозволяє”: телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, чому нічого не розповідає про старшу доньку

Телеведуча Маша Єфросиніна дуже любить публічність, бо це, як мінімум, її робота. Однак, старша донька жінки не така публічна, як її мама і пояснила чому.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна виховує двох спільних дітей з Тимуром Хромаєвим, який знаходиться зараз на фронті. Про свого меншого сина дівчина час від часу говорить у соціальних мережах та показує різноманітні спільні фото, а з донькою Наною все не так просто. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Тривалий час донька Маші перебувалана на навчанні в Канаді, але потім почалася корона і дівчинка вирішила повернутися до мами в Україну. Після цього, повномасштабне вторгнення Нана зустріла в мамою у столиці і було прийняте рішення, що діти повинні переїхати за кордон для власної безпеки. Зараз син знаходиться у Польщі, а донька навчається та живе в Нідерландах.

Маша Єфросиніна розповіла, чому її донька не любить публічність
Маша Єфросиніна розповіла, чому її донька не любить публічність

Вони дуже добре між собою спілкуються, але Маша може запостити фотографію з донькою лише з її дозволу. Зірка розповіла, чому дівчина така категорична до розповідей її мами про неї у соціальних мережах.

“Справа в тому, що Нана не любить публічність. Вона, навіть, не дозволяє мені розповідати. На всі мої питання про те, чому вона така строга, вона мені каже, що їй це все дуже не подобається”, – розповідає Маша.

Маша Єфросиніна розповіла, чому її донька не любить публічність
Маша Єфросиніна розповіла, чому її донька не любить публічність

Виявляється, дівчина взагалі не хоче бути в центрі обговорень. Вона не любить, коли на неї дивиться багато людей, пліткують, щось обговорюють і так далі. Їй хочеться більше сводоби та власних дій, більше простору, щоб вона можна належати самій собі, а не постійно перейматися за те, хто і що там про неї написав і чому.

“Мені не подобається, коли мене знімають, мені не подобається, коли говорять за мене. Я хочу належати сама собі”, – розповідала Нана своїй мамі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини