“У родині завжди був культ освіти”: Маша Єфросиніна розповіла, в якому університеті навчається її донька Нана

Відома українська співачка Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану. Знаменитість зізналась, в якому університеті та в якій країні її дитина здобуває вищу освіту

Відома українська ведуча й благодійниця Маша Єфросиніна разом зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим виховують двох дітей. Зіркова пара давно перебуває у щасливому шлюбі, який пройшов випробування і часом, і війною, і сварками. Сьогодні знаменитість не приховує подробиць свого особистого життя. Зокрема, в нещодавньому інтерв’ю для видання LIGA.net Маша Єфросиніна детальніше розповіла про свою доньку Нану Хромаєву.

Зокрема, знаменитість зазначила, де навчається її старша дитина. Сама дівчина воліє уникати публічності й ніколи не з’являється в медійному просторі. Саме тому про життя Нани Хромаєвої шанувальники можуть дізнатись виключно з вуст її зіркової мами. Так, у розмові з журналістами Маша Єфросиніна детальніше розповіла про вищу освіту своєї дитини.

Маша Єфросиніна розповіла, в якій країні здобуває освіту її старша донька Нана
Маша Єфросиніна розповіла, в якій країні здобуває освіту її старша донька Нана

Передусім знаменитість зазначила, що в їхній родині завжди був присутній культ освіти. Річ у тім, що чоловік відомої української ведучої свого часу здобув три вищі освіти, а тому від самого народження старшої дитини заявив, що вона мусить мати виключно якісно й передову освіту. Маша Єфросиніна зазначила, що саме для цього вони з коханим чоловіком заробляють гроші – аби забезпечити своїх дітей найкращою освітою.

“У нас тато отримав три освіти. Майже всі в американських університетах. У нас у родині завжди був культ освіти”, – пригадала Маша Єфросиніна у коментарі для преси.

Розповідаючи про свою доньку, знаменитість зазначила, що раніше вона навчалась у канадському коледжі. Втім, пізніше Нана Хромаєва повернулась до рідної України, а другий коледж закордонного закладу освіти закінчила екстерном. Після цього дівчина вступила до університету в Нідерландах. Маша Єфросиніна також пригадала, що зовсім скоро її донька має повернутись у Київ на канікули.

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла, в якому університеті навчається її донька
Відома українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла, в якому університеті навчається її донька

Попри те, що знаменитість назвала країни, в яких її донька Нана здобуває освіту, зірка не уточнила фах. Слід зазначити, що наразі й досі достеменно невідомо, куди після коледжу в Канаді вступила Хромаєва, оскільки дівчина, як сама зізналась своїй мамі, уникає популярності. Раніше ми вже писали про зізнання Маші Єфросиніної, чому ведуча не розповідає про свою доньку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини