“42 кілометри абсолютної підтримки”: телеведуча Марічка Падалко пробігла бостонський марафон

Відома телеведуча Марічка Падалко не раз розповідала про свою підготовку до бостонського марафону. Днями, їй вдалося подолати 42-кілометрову дистанцію.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко не один день готувалася до шаленого забігу у 42 кіломенти. Раніше, зірка пробігала не такі великі дистанціїї і під час тренувань її показник був 32 кілометри, але марафон у Бостоні став для неї одним з найкращих за все її життя.

Зірка розповіла, що для неї це було вкрай важливо і вона отримала цілу купу задоволення від людей, які підтримували бігунів. Серез них були як українці, так і іноземці, а Марічка хотіла підійти до кожного, хто тримав український прапор. Один чоловік тримав наш прапор в руках біля дерева та активно їм розмахував. Жінка вигукнула до нього “Слава Україні”, а він їй відповів англійською, щоб бажає їй гарної пробіжки. Це здивувало телеведучу, але додало в собі впевненості та сили, що її підтримують не лише побратими.

“Коли уздовж всього маршруту – ціли родини, музика, крики, прапори, неможливо не отримувати задоволення навіть в дощ”, пише Марічка.

Марічка Падалко пробігла бостонський марафон
Марічка Падалко пробігла Бостонський марафон

Крім цього, зірка не лише стала учасницею забігу але й амбасадором української організації Sunflowerofpeace, саме тому участь у марафоні – це можливість розповісти про роботу організації і щоб якомога більше людей з усього світу змогли б доєднатися і стати частинкою її роботи.

Як каже засновниця організації Катерина Малахова, потрібно допомагати українським військовим, інакше, потім буде нікому допомагати і стане занадто пізно про щось думати. Зараз мета організації – це зібрати кошти для навчання наших психологів, щоб вони могли працювати з військовими, які вийшли з полону. Статистика показує, що 86% полонених піддаються знущанням з боку окупантів. Це страшні цифри, яких не повинно бути.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини