Дружина Віктора Павліка чесно зізналася, чому їхній майже дворічний син ще не балакає: “Чекає шлях корекції”

Популярний співак Віктор Павлік виховує разом зі своєю молодою дружиною Катериною Репяховою чудового сина. Проте, блогерка розповіла, що не все так просто у дитинстві її малюка.

Музикант Віктор Павлік має чималу родину і в 2021-му році вона збільшилася ще на одного дорогоцінного та коханого хлопчика. У зірки, у його четвертому шлюбі з Катериною Репяховою народився синок, якого назвали Михайликом.

Катя Репяхова віддала сина бабусі, щоб побути з коханим Віктором Павліком
Дружина Віктора Павліка зізналася, чому їхній син ще не балакає

Карапуз росте жвавим та здоровим на радість мамі з татом. Для батька він став справжньою відрадою, адже третя дитина співака у 2020-му відійшла у небуття у дуже молодому віці.

Втім, не все так просто і у життя самого Михайла Вікторовича. Його популярна ненька розповіла, що малюк буде тепер ходити до логопеда.

“Нас чекає шлях корекції затримки мовлення. Консультація ЛОРа, дефектолога-логопеда, психолога, електроенцефалограма й інші аналізи”, — написала Катя Репяхова у сторіз.

Дружина Віктора Павліка зізналася, чому їхній син ще не балакає

Цікаво, що раніше дружина Павліка журилася з приводу того, що їхній синок не суперактивно проявляє цікавість до розвивашок і йому простіше займатися зі спеціалістом, аніж просто вдома. Тим не менш, блогерка впевнена, що зростання у кожної дитини протікає індивідуально і не можна судити здібності малят за якимись певними стандартами.

Своєю чергою сам співак утримується від коментарів та взагалі оминає тему розвитку найменшого сина на своїй сторінці в Інстаграмі. Загалом виконавець базує всі свої публікації коло творчого розвитку та власних концертів.

Нагадаємо, що у Віктора Павліка є ще двійко старших дітей. Первістка знаменитості назвали Олександром і він пішов стопами батька у шоу-бізнес. Дочка Христина — друга у родині. Вона стала практично непублічною персоною та займається власною сім’єю. До речі, дівчина подарувала таткові онука.

Популярне

Подібні новини