Третя дружина Остапчука зізналась, як її батьки поставились до різниці у віці з чоловіком: “Ми недалеко пішли”

Нещодавно відомий український шоумен і телеведучий офіційно підтвердив стосунки з 22-річною коханою. Як батьки нової дівчини Остапчука відреагували на те, що він набагато старший за неї?

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук має цікаве та бурхливе особисте життя. Знаменитість був офіційно одружений та розлучений двічі, а нещодавно зірка офіційно повідомив про нові стосунки. Обраницею Остапчука стала 22-річна Катерина Полтавська, яка у Києві працює медійницею. Довгий час зіркова пара воліла мовчати про свій роман, втім, запевнившись у серйозності почуттів, вони таки розкрили всі карти.

Коли шанувальники про все дізнались, вирішили розпитати своїх кумирів про все. Зокрема, багатьом стало цікаво, як поставились батьки нової дівчини Володимира Остапчука до їхніх стосунків. Річ у тім, що відомий український шоумен старший за свою дівчину на 16 років. Катерина Полтавська вирішила розставити крапки над “і” та зазначила, що її мама з батьком схвалили вибір доньки.

Нова дівчина Остапчука розповіла про реакцію своїх батьків на стосунки з шоуменом
Нова дівчина Остапчука розповіла про реакцію своїх батьків на стосунки з шоуменом

Знаменитість зауважила, що у її батьків різниця у віці складає 13 років, тому вона зі своїм коханим Володимиром Остапчуком “недалеко пішла”. Катерина Полтавська зауважила, що її мама й батько чудово поставились до зіркового бойфренда доньки, а про вік навіть нічого не казали, адже чудово розуміють, що таке різниця у віці.

Крім того, зазначила Катерина Полтавська, її мама раніше вже знала про такого українського ведучого, як Володимир Остапчук. А ось батькові довелось використовувати пошукову систему Google. Хай там як, зіркова кохана запевнила, що її обранець – чудовий чоловік, і батьки це бачать, тому й схвалюють її вибір.

Катерина Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на її стосунки з Остапчуком
Катерина Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на її стосунки з Остапчуком

Нагадаємо, що перші чутки про роман Володимира Остапчука з новою дівчиною з’явились ще в грудні минулого року. Тоді травесті-діва Монро розповіла про те, що в шоумена з’явилась “краля”. Згодом шанувальники здогадались, хто стала дівчиною зірки, оскільки в особистих блогах новоспеченої пари постійно з’являлись однакові Історії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини