Розійшлись після заручин і 5 років разом: Раміна Есхакзай повідомила, що розсталась зі своїм нареченим

Відома українська ведуча розбурхала мережу несподіваною новиною. Зірка розірвала заручини зі своїм нареченим після п'яти років разом. Що стало причиною розставання?

Раміна Есхакзай, відома українська ведуча та журналістка, розчулила мережу невтішною новиною зі свого особистого життя. Знаменитість повідомила, що після п’яти років у стосунках з Євгеном Проніним вони вирішили поставити крапку. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала чорно-білий кадр зі своїм колишнім нареченим і повідомила, що рішення вони ухвалили разом і все ще поважають одне одного.

Есхакзай не стала повідомляти причин розставання з нареченим, натомість повідомила, що останні п’ять років, які вона провела з колишнім бойфрендом стали для них обох неймовірно продуктивними та успішними. Відома українська ведуча зазначила, що в їхніх з Євгеном Проніним стосунках не було ні обманів, ні зрад, ні тим паче знущань. Раміна Есхакзай наголосила, що їхня історія кохання завершується хоч і на сумній, але все-таки позитивній ноті.

Раміна Есхакзай повідомила, що розірвала заручини зі своїм нареченим Євгеном Проніним
Раміна Есхакзай повідомила, що розірвала заручини зі своїм нареченим Євгеном Проніним

У новій публікації, яку зірка розмістила в особистому блозі, Раміна пояснила, що вони з колишнім нареченим не хочуть давати ніяких коментарів щодо причин свого розриву. Річ у тім, зізнається журналістка, що в них немає бажання виносити брудну білизну на загальні обговорення. Українська ведуча зазначила, що вони з екснареченим бажають залишитись в очах шанувальників і загалом публіки прикладом дорослих людей, які екологічно завершують стосунки.

“Ми хочемо повідомити про те, що ми більше не пара. Ми не хочемо давати жодних коментарів щодо причин нашого розставання. Брудної білизни не буде”, – пояснила у своєму дописі Раміна Есхакзай.

Нагадаємо, що Євген Пронін, колишній наречений відомої української ведучої та журналістки, працює адвокатом. Про стосунки зіркової пари стало відомо не так давно, втім не встигли шанувальники намилуватись особистим щастям Раміни, як вона повідомила про розставання з коханим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини