Світлана Тарабарова народила та показала дитину після пологів: “Донечка, як ми на тебе чекали” (ФОТО)

Співачка Світлана Тарабарова носила у цей тривожний час дитину. Сьогодні, 19 квітня, зірка повідомила про появу донечки на світ. Як виглядає зараз артистка та почуває себе — дізнайтеся у матеріалі.

Популярна співачка Світлана Тарабарова у ці неспокійні часи наважилася виносити малюка. Вагітність у зірки протікала у вельми складних обставинах: обстріли, повітряні тривоги, атаки “Шахедами”, відключення світла і тотальна невизначеність у майбутньому — не кращі умови для того, щоб повною мірою насолодитися чудовим часом, коли під серцем росте карапуз.

Світлана Тарабарова звернулася до вагітних жінок
Світлана Тарабарова народила

Втім, артистка показала себе, як справжній позитивчик. Окрім всього, вона активно вела соціальні мережі, займалася творчістю та родиною. 19 квітня рудоволоса знаменитість повідомила про те, що тепер вона втретє стала мамою.

“Донечка, як ми на тебе чекали. Ти прийшла в цей світ в найважчі часи нашої історії.
Але ми дуже мріємо, аби ти зростала в мирі, а слово війна ти чула лише на уроках історії… Зростай здорова, щаслива, в любові. Твої безмежно втомлені, але настільки ж безмежно щасливі”, — з ніжністю написала виконавиця.

Чимало знаменитостей, включаючи Тоню Матвієнко та Дзідзьо привітали колегу по сцені з поповненням.

До речі, свою вагітність Світлана не приховувала. Цікаво, що коли вона носила під серцем свою другу дитину, вирішила знятися у реаліті “Декрет вже не секрет”. Щоправда, такий досвід виявився далеко нелегким для артистки. Продуктивність падала з кожним місяцем, а від камер неможливо було втекти навіть у ті моменти, коли вкрай необхідно було побути наодинці з собою.

Нагадаємо, що знаменитість у 2011-му році вийшла заміж за Олексія Бондаря, який займався її концертною діяльністю, а у 2018-му народила первістка, якого назвала Іваном. Свою донечку, яка ще у животику стала телезіркою, назвала Марією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини