“Я мерзотник”: Алекс Топольський з “Холостяка-12” емоційно звернувся до своєї колишньої дівчини Лозовицької

Головний герой крайнього сезону "Холостяка" звернувся до своєї колишньої дівчини й переможниці реаліті Катерини Лозовицької. Топольський доволі емоційно висловив власну думку

Український бізнесмен і блогер, який сьогодні живе за межами України, став особливо популярним після участі в реаліті-шоу “Холостяк-12”. Знаменитість здобув суперечну репутацію – одна частина глядачів одразу полюбила чоловіка, у той час як інша вбачала в ньому занадто багато егоїзму та самозакоханості. Хай там як, навіть через місяці після прем’єри фінального випуску найромантичнішого проєкту країни скандали навколо Топольського не вщухають.

Так, наприклад, чоловік нещодавно вирішив відповісти на заяви своєї колишньої дівчини Катерини Лозовицької. Нагадаємо, що знаменитість раніше розповіла в інтерв’ю, що Алекс Топольський у стосунках її сильно розчарував. Головний герой 12-го сезону “Холостяка” не обділив своєю увагою такі заяви й вирішив розставити всі крапки над “і” в цьому питанні.

Алекс Топольський відповів на заяви Катерини Лозовицької щодо їхніх стосунків у минулому
Алекс Топольський відповів на заяви Катерини Лозовицької щодо їхніх стосунків у минулому

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Алекс Топольський розмістив Історії, в яких погодився з усім сказаним раніше Лозовицькою – і з тим, що він не дарував дівчині квіти, і з тим, що вона за нього платила в ресторані. Слід зазначити, що блогер, висловлюючись на тему стосунків, які залишились у минулому, використовував доволі іронічні звороти, натякаючи, що йому неприємно про це говорити.

Алекс Топольський також пояснив, чому саме він не приділяв своїй колишній дівчині належної уваги. Чоловік зазначив, що річ у тім, що він бачив: Лозовицька отримала все, заради чого йшла на шоу – славу, підписників і гроші. Алекс Топольський також пригадав, що в одному з епізодів “Холостяка-12” тато його колишньої дівчини підтвердив його слова.

Колишній головний герой найромантичнішого проєкту країни також назвав себе негідником через те, що одного разу Лозовицька була змушена заплатити за нього в кафе. Топольський пояснив це тим, що забув вдома гаманець.

Історії Алекса Топольського, в яких він висловив свою думку стосовно колишньої дівчини
Історії Алекса Топольського, в яких він висловив свою думку стосовно колишньої дівчини

Топольський також звернувся до Лозовицької, заявивши, що після перегляду інтерв’ю він лише впевнився, що вона не може відпустити минуле. Чоловік зізнається, що хотів написати їй в особисті повідомлення, втім колишня дівчина його заблокувала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини