Молода дружина Володимира Остапчука прокоментувала його колишніх Войченко і Горняк: “Наробив помилок”

22-річна дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська публічно прокоментувала колишні стосунки свого чоловіка з двома іншими дружинами.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук минулого року почав будувати стосунки з 22-річною Катериною Полтавською. Чоловік тривалий час приховував стосунки і не признавався, хто саме став його новою обраницею, але як у Володимира, так і в Катерини частенько можна було побачити однакові сторіз.

Днями, телеведучий представив своє власне шоу “Мекнув – питайте”, в якому зробив камінг-аут (публічне зізнання про що-небудь) і розповів, що в нього стосунки з 22-річною дівчиною. Одразу після цього запитання в пари, нарешті, з’явилися спільні фотографії у профілі. Крім цього, пара анонсувала спільний телеграм-канал, який вони будуть вести разом.

Катерина Полтавська розповіла про ставлення до минулого Остапчука
Катерина Полтавська розповіла про ставлення до минулого Остапчука

Не дивлячись на те, що пара вже майже рік разом, Катерині досі надокучають запитаннями про колишніх Володимира – Олену Войченко та Христину Горняк. В минулому чоловік наробив дурниць, але його нова кохана на це не зважає. Для неї він найкращий у світі чоловік, який давно пропрацював свої помилки і подібного більше не трапиться.

В Мережі прихильники поцікавились, як вона ставиться до минулого свого чоловіка. Дівчина відповіла досить відверто і запевнила, що вона знає значно більше, ніж знають прихильники.

“Я розумію, що Вова наробив багато помилок в перших стосунках. Не думайте, що я ідеалізую, але я знаю більше і зовсім інакше, ніж знаєте ви. Головне – він визнав свої помилки і сам собі пообіцяв їх більше не повторювати”, – написала Катерина.

Катерина Полтавська розповіла про ставлення до минулого Остапчука
Катерина Полтавська розповіла про ставлення до минулого Остапчука

Крім цього, молода дружина розповіла, що вона нормально ставиться до своїх колишіх стосунків, бо йому вже 38 років і було б дивним, якби до такого віку в нього зовсім нікого не було. А в Катерини чоловік став першим у всіх аспектах. Перші серйозні стосунки, перший поцілунок, перші побачення та інше, але вона багато знає про стосунки і вони з Володимиром над ними працюють.

“Я оцінюю його по відношенню до мене і, повірте, краще чоловіка я не могла уявити”, – завершує Катерина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини