Зірка телебачення Олена Фроляк розповіла, в чому секрет ідеальних стосунків: “Дивно думати про це”

Головна телеведуча прогами "Факти" на каналі ICTV Олена Фроляк розповіла, в чому секрет ідеальних стосунків з чоловіком. Як виявилося, все простіше, ніж ви думали.

19 квітня зірка телеканалу ICTV Олена Фроляк відсвяткувала іменини. Крім цього, вже в 2023 році жінка святкуватися 26 років щасливого шлюбу зі своїм чоловіком Сергієм Соловйовим, який також працює на телеканалі, але є там оператором. Пара виховує двох дітей: 24-річна донька Наталя та 18-річний син Антон. Редакція сайту Добрі новини дізналася, в чому секрет ідеальних стосунків за версією телеведучої.

Ольга зізнається, що до шлюбу вони з чоловіком не дуже довго зустрічалися, в них просто на це не було часу, бо пара зустріла один одного дуже пізно, але коханням з першого погляду це назвати теж не можна. Фроляк придивлялася до свого коханого, щоб зрозуміти, чи є він саме тим ідеальним чоловіком, який їй потрібен.

“Думаю, не одразу закохалася. Придивлялися одне до одного”, – каже жінка.

Олена Фроляк розкрила секрет ідеальних стосунків
Олена Фроляк розкрила секрет ідеальних стосунків

Пара тривалий час спілкувалася, їм було дуже цікаво говорити та дізнаватися подробиці поступово. Їх сильно об’єднувало те, що вони працювали на одній роботі, тому це великий плюс. До стосунків один з одним в кожного з них вже були невдалі стосунки, тому вони й справді дуже сильно придивлялися, щоб не наступити на ті ж граблі.

Результатом таких придивлянь стало те, що пара вже 26 років живе у щасливову шлюбі. Зараз телеведучій дивно думати про те, в яких вони стосунках, бо все краще, ніж просто “добре”. Жінка зізнається, що секрет її ідеальних стосунків в гуморі. Коханий може пожартувати з неї, а вона може зробити те саме у відповідь. Пара досі сміється над жартами одне одного.

“Я досі сміюся з його жартів, а він – з моїх. Ми можемо потролити одне одного, а інколи вони роблять це разом з сином. Я не ображаюся, бо знаю, що це жарти. Мене це часто рятувало від поганого настрою”, – додає Олена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини