“Хлопцями не цікавлюсь”: співачка Аліна Гросу зробила сенсаційну заяву після розриву з Полянським

Українська співачка Аліна Гросу з початком повномасштабного вторгнення розлучилася з російським актором Романом Полянським. Дівчина заявила, що не зацікавлена у хлопцях.

Відома українська співачка Аліна Гросу активно будувала стосунки з російським актором Романом Полянським, але щастя пари тривало недовго. З початком повномасштабного вторгнення Аліна розлучилася з Романом і той поїхав назад на росію, а дівчина залишилася сама. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала її ставлення до нових стосунків.

Після розлучення в дівчини почалися сильні проблеми зі здоров’ям. Спочатку, була дуже серйозна операція, після неї – 21-денна реабілітація в Індії, після якої вона схудна на цілих п’ять кілограмів, а тепер співачка проживає у Сполучених Штатах Америки, де влаштувалася на роботу в місцевий ресторан і почала займатися акторською майстерністю.

Аліна Гросу зізналася, що її не цікавлять хлопці
Аліна Гросу зізналася, що її не цікавлять хлопці

Не забуває зірка й про спілкування зі своїми прихильниками. Дівчина не проти відповісти на їхні запитання, або розкрити цікаві подробиці з особистого життя, якщо вони не надто особисті. Цього разу прихильників зцікавила тема нових стосунків і один з користувачів Мережі вирішив поцікавитись, чи були в Аліни Гросу ще хлопці після Полянського.

“Не було нікого, хлопцями не цікавлюсь, тепер тільки чоловік зацікавить”, – відповіла співачка.

Аліна Гросу більше не зацікавлена у хлопцях
Аліна Гросу більше не зацікавлена у хлопцях

Схоже, тепер Гросу буде шукати собі дорослого та свідомого чоловіка, який розділяє її життєву позицію та не буде втікати без причини. Судячи з останніх декількох стосунків співачки, вона вже давненько заслуговує на справжнього, сильного та щирого чоловіка, який буде з нею завжди і зможе захистити, підтримати і направити в правильне русто там, де вона цього потребуватиме.

Прихильники не забули пригадати чоловіка, який був до Полянського – Олександра Комкова. Зірка зізналася, що це було вже давно і вони ніяк не підтримують зв’язок. Ба більше, в нього вже є інша сім’я, тому це точно не її варіант.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини