“Їду і тихенько плачу”: Тарабарова замилувала мережу кадрами, як вперше везе новонароджену доньку додому

Відома українська співачка Світлана Тарабарова нещодавно народила втретє. Знаменитість замилувала фанатів кадрами, як повертається з новонародженою донечкою додому

Світлана Тарабарова, відома українська співачка, минулого року повідомила найпрекраснішу новину, яку тільки можна розповісти у темні часи війни. Знаменитість зі своїм чоловіком 2022 року дізнались, що втретє стануть батьками. Днями артистка народила дівчинку, а вже сьогодні, 22 квітня, повідомила, що її виписали з пологового будинку.

Зірка разом із новонародженою дитиною повернулась додому. Світлана Тарабарова розчулила мережу милими й сонячними кадрами зі своєю третьою дитиною. Артистка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала фотографії своєї донечки, які зробила в автомобілі дорогою додому. Дівчинка сьогодні вперше побачила свій рідний дім.

До опублікованих кадрів знаменитість прикріпила свою пісні “Життя триває” та зазначила, що вона неймовірно щаслива нарешті познайомитись зі своєю донечкою. Втім, навіть без слів, з однієї лише усмішки Світлани Тарабарової, було зрозуміло, що знаменитість є буквально найщасливішою людиною в усьому світі.

Світлана Тарабарова показала кадри, як везе новонароджену доньку додому
Світлана Тарабарова показала кадри, як везе новонароджену доньку додому

Знаменитість також показала, як у дорозі тримає свою дитину за її маленьку руку. Крім того, Тарабарова не стала приховувати від шанувальників того факту, що від щастя навіть розплакалась. Артистка зауважила, що причиною її сліз стало усвідомлення, що вона – мама втретє, а також вдячність, хвилювання та гормони.

Світлана Тарабарова зізналась, що не може стримати емоцій після третіх пологів
Світлана Тарабарова зізналась, що не може стримати емоцій після третіх пологів

Нагадаємо, що відома українська співачка Світлана Тарабарова народила чотири дні тому. 19 квітня стало відомо, що в зірковій родині сталось поповнення. Народжувала артистка в одній зі столичних лікарень. Пізніше стало відомо, що дівчинка при народженні важила 3,8 кілограма, а її зріст становив 54 сантиметри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини