Молода дружина Віктора Павліка показала родинний маєток у Дніпрі: батьки побудували, але його в них забрали

Дружина відомого українського музиканта показала маєток у рідному Дніпрі, який міг би належати її родині. Катерина Репяхова розповіла історію будівництва

Відома українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова має чимало занять у своєму житті. Знаменитість виховує сина, розвиває власний бренд дитячого одягу, працює концертною директоркою у свого чоловіка. Ще одна сфера діяльності зірки – особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де вона розповідає про все цікаве, що з нею відбувається.

Так, наприклад, нещодавно Катерина Репяхова навідалась до рідного Дніпра, де побувала на могилах у рідних людей, а також об’їздила близькі серцю місця. Побувала дружина відомого українського музиканта й біля будинку, який колись міг належати її родині. Репяхова розповіла, як він будувався, показала звідки кадри та зізналась, що вони з сім’єю не встигли там пожити.

Кохана Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла історію, пов'язану з її родиною
Кохана Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла історію, пов’язану з її родиною

Українська блогерка показала шанувальникам вишуканий маєток у Дніпрі, зведений з червоної цегли. Дизайн та екстер’єр будинку захоплюють і вражають, а лише з першого погляду видно, що в цей будинок господарі вклали серце. Катерина Репяхова пригадала, що весь процес контролював її батько – саме він побудував дім. Цеглу чоловік привіз із Прибалтики, а камінь – з Карпат. Втім, пожити у цьому домі великій родині блогерки не судилось.

Знаменитість зауважила, що площа маєтку складає одну тисячу квадратних метрів. Разом з тим, про те, хто забрав у її родини будинок та чому вони так і не заселились до нього, зірка змовчала.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала сімейний маєток у Дніпрі
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала сімейний маєток у Дніпрі

Нагадаємо, що сьогодні українська блогерка живе разом зі своїм чоловіком Віктором Павліком у столиці. У Києві зіркова пара винаймає квартиру в хорошому районі, втім власного житла поки що немає. В останньому інтерв’ю для Слави Дьоміна Катерина Репяхова зізналась, що саме нерухомість є їхнім пріоритетом у питанні, куди витрачати гроші.

Дружина відомого українського артиста зауважила, що останнім часом заробіток у їхній родині підвищився, тому гроші вони відкладають саме на придбання власного житла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини