Камалія натякнула, що стосунки з Мохаммадом Захур досі є: нові подробиці розлучення найбагатшої співачки

Популярна співачка Камалія нещодавно приголомшила новиною: вона розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром, з яким прожила у шлюбі близько 20 років. Втім, артистка, схоже, не збирається обривати всі зв'язки.

Родина Камалії завжди була прикладом для наслідування: міцний шлюб, надійний чоловік та слухняні діти, а головне взаєморозуміння у сім’ї. Втім, за фасадом щасливих відносин приховувалася складна правда, де насправді пара багато працювала над стосунками та намагалася врятувати ту близькість, яку будували близько 20 років.

Подружжя пройшло чимало випробувань. Окрім того, що їхні взаємини обговорювала преса, вони тривалий час не могли мати діток. Співачка пішла по лікарях, проходила терапію і врешті-решт подарувала обранцеві малят. Доля послала їм двох чудових дівчаток, яких навіть попри розрив шлюбу, вони будуть виховувати разом.

Втім, Камалія натякнула нещодавно, що схоже, стосунки можуть бути врятованими. Вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі звернення до Мохаммада Захура з дуже теплим посилом:

“Вітаю Захура та всіх мусульман із закінченням священного місяця Рамадан! Ід Мубарак! Смачного бір’яні та халви! І дякую Пакистану за допомогу нашій Україні”

Згодом на сторінці зірки з’явилися спільні фото з обранцем та їхніми дітками. Відзначала родина саме мусульманське свято, а ще через певний час, виконавиця знову показала світлину зі спільного дозвілля. У коментарях припустили, що знаменитості таки змогли порозумітися:

  • “То що, вже передумали розлучатись?”
  • “Ще буде поповнення в вашій сім’ї”
  • “Ви всі прекрасні, нехай тільки удача з вами йде по життю”
  • “Ви гарна і молода матуся дорослих дівчаток!”
  • “Камалія, сподіваюся ви з чоловіком подолаєте кризу та будете разом. Не розходьтеся”
Камалія натякнула, що стосунки з Мохаммадом Захур досі є

Нагадаємо, що у Мохаммада Захура є ще перша дружина та діти від колишньої

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини