Соліст “Quest Pistols” Антон Савлєпов розлучився з Іриною Горбачовою: колишня зібрала речі і поїхала на москву

Антон Савлєпов тривалий час перебував у шлюбі з російською акторкою Іриною Горбачовою. Артист зізнався, що вони більше не підтримують зв'язок.

Ірина Горбачова – російська акторка українського походження. Жінка народилася в Україні і тривалий час жила в Маріуполі, поки не перебралася до Москви. З Антоном вони офіційно одружилися і не перший рік намагалися будувати щасливі стосунки, але чоловік зізнався, що вони більше не підтримують один з одним зв’язок.

Днями акторка “засвітилася” на одному з російських кінофестивалів, що проходив у москві. Чому жінка опинилася там – невідомо, але в Мережі почали допитувати саме Антона, щоб він пояснив поведінку своєї дружини. На фото, яке можна відшукати на просторах Мережі Ірина позує на червоній доріжці.

Дружина Антона Савлєпова на прем'єрі у москві
Дружина Антона Савлєпова на прем’єрі у москві

Антон, в свою чергу, зізнався, що він не має до цього жодного відношення, бо вони з Горбачовою припили існувати як пара вже понад півроку, але чи відбулося офіційне розлучення та що стало істинною причиною розставання – досі залишається невідомим. Також, артист додав, що він не несе жодної відповідальності за її вчинки і для нього залишається загадкою, чому Ірина приїхала до країни-агресорки.

Сам Антон з початком повномасштабного вторгнення сказав свою думку стосовно війни з боку росії та почав активно займатися благодійністю. Чоловік вирішив внести свою частку в українізацію музики і разом з колегами з гурту “Quest Pistols” почав перекладати відомі хіти українською мовою, давши своїй творчості друге життя.

Антон Савлєпов розлучився з Іриною Горбачовою
Антон Савлєпов розлучився з Іриною Горбачовою

Зараз “Quest Pistols” активно гастролює різними країнами та містами Європи, збираючи повні зали відданих прихильників, які з задоволенням насолоджуються улюбленими піснями в українському виконанні. Ніхто не очікував, що “Quest Pistols” може знову з’єднатися на одній сцені, та ще й з виконанням пісень саме солов’їною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини