Даша Квіткова переїхала в нову квартиру: пильні прихильники помітили загадкового чоловіка за дверима

Даша Квіткова розповіла про свій переїзд у Мережі, але прихильники помітили, що за дверима її нового поменшкання ходить хтось, кого дівчина приховує.

Відома українська блогерка та колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова давно планувала свій переїзд до нової квартири. Чому зірка вирішила наважитись на цей крок – вона не повідомляє, але квартиру дівчина не купувала, а вирішила орендувати. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як відбувався переїзд.

Даша показала весь процес у себе в сторіс. Можна побачити велику кількість коробок та різноманітного домашнього приладдя, дівчина трішки переживала, але з посмішкою на обличчі забирає нові посилки, які перевозить вже в новеньку квартирку.

“Чесно кажучи, я була на паніці, бо не розуміла, як ми все з дому перевеземо на квартиру, і до останнього я просто панічно посміхалася”, – написала Даша Квіткова.

Коли блогерка вже закінчила переїзд, вона вирішила зняти відео своєї рутини у нових апартаментах, але прихильники помітили, що за дверима на фоні Квіткової хтось ходить. Користувачі запідозрили, що Даша приховує нового чоловіка. У відповідь на це зірка дала свій коментар.

“Дівчат, чесно кажучи, я так сміюсь. Коли монтувала відео, то не бачила, що там хтось ходить, а ви в коментарях почали питати, хто там ходить. Мені так смішно, що я вирішила передивитися. Шерлоки, блін!”, – посміялася зірка.

Даша Квіткова приховує нового чоловіка
Даша Квіткова приховує нового чоловіка

Крім цього, Квітковій часто задають питання стосовно каблучки на її безіменному пальці. Користувачів не залишає думка про те, що вона або відновлює стосунки з Добриніним, або в неї вже з’явився новий чоловік. Однак, виявилося, що коштовність Даша купила собі сама і не варто більше їй задавати цих запитань.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини