“Ще буде поповнення”: Камалія після розлучення з мільярдером Захуром заговорила про материнство й дітей

Відома українська співачка Камалія заінтригувала шанувальників розмовами про поповнення в родині. Знаменитість також показала, як виросли її доньки-близнючки

Камалія, одна з найвідоміших українських співачок, давно знайшла своїх шанувальників. Раніше знаменитість називали найбагатшою артисткою України, оскільки свого часу вона вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Разом з тим, нещодавно зірка ошелешила мережу несподіваною новиною – вони з чоловіком вирішили розлучитись.

У дописі, в якому Камалія про це розповіла, артистка наголосила, що попри розірвання шлюбу, вони з Мохаммадом Захуром підтримуватимуть хороші стосунки заради щастя спільних доньок. Втім, останнім часом публікації та фото, якими з фанатами ділиться співачка, наштовхують на думку, що до офіційного розлучення таки не дійде.

Камалія засмутила шанувальників новиною про розлучення з чоловіком
Камалія засмутила шанувальників новиною про розлучення з чоловіком

Один із таких дописів зірка опублікувала нещодавно. Камалія поділилась фотографією зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром і двома доньками. Зіркова родина позувала на іподромі, де так полюбляють їздити верхом Арабелла та Мірабелла, близнята, яких співачка народила 9 років тому. Знаменитість зауважила, що навіть не встигла помітити, як виросли дві її донечки. Разом з тим, зірка заінтригувала натяками на поповнення.

“Як же швидко ростуть наші донечки. А так хочеться побути ще молодою мамою”, – залишила короткий опис до нового допису відома українська співачка Камалія.

Камалія показала милий кадр зі своїми доньками та чоловіком Мохаммадом Захуром
Камалія показала милий кадр зі своїми доньками та чоловіком Мохаммадом Захуром

У коментарях до нової публікації шанувальники відомої української співачки висловили свої надії на те, що зіркова пара таки не розпадеться. Слід зазначити, що чи не всі фанати Камалії мріють, аби артистка та її чоловік Мохаммад Захур залишились разом. Крім того, у коментарях прихильники заявили, що в родині співачки ще точно буде поповнення.

Коментарі під останнім дописом Камалії
Коментарі під останнім дописом Камалії

Популярне

Подібні новини