“Щось всередині мене просто кричить”: Вакарчук щемливо пригадав Кузьму Скрябіна та показав спільне фото

Відомий український музикант і фронтмен популярного гурту "Океан Ельзи" пригадав свого колегу та друга Кузьму Скрябіна. Святослав Вакарчук також показав архівні фото з ним

Святослав Вакарчук, відомий український музикант, здобув свою популярність одночасно зі своїм колегою та другом Андрієм Кузьменком, якого більшість прихильників звикли називати Кузьмою. Свого часу артисти запалили любов’ю та натхненням душу не одного шанувальника, втім у найскрутніші для країни часи Скрябіна не вистачає, як ніколи.

Саме цій темі присвятив свій новий допис у соціальній мережі Інстаграм Святослав Вакарчук. Фронтмен “Океану Ельзи” звернувся до підписників зі щемливими спогадами про свого друга, якого не стало 8 років тому. Артист зізнався, що вирішив послухати ранню творчість Андрія Кузьменка й поринув у справжню ностальгію.

Святослав Вакарчук присвятив новий допис в Інстаграмі спогадам про минуле
Святослав Вакарчук присвятив новий допис в Інстаграмі спогадам про минуле

Знаменитість зазначив, що, слухаючи ранню творчість свого покійного колеги, він, лише ледве прикривши очі, зміг побачити, як Кузьма співав ці пісні на фестивалях. Пригадав Святослав Вакарчук і початок “Океанів” – гурту, в якому вже довго років виступає вокалістом. Знаменитість поетично описав навіть те, як пригадав “ледь осяжний запах того “нашого Львова”.

Святослав Вакарчук не став приховувати, що ностальгія викликала у нього ком у горлі. Відомий співак висловив думку, яка вже понад рік не покидає голови українців – сьогодні Андрія Кузьменка не вистачає, як ніколи раніше.

“Як хочеться, щоб Кузьма був тут, поруч з нами. Відчуваю, як щось всередині мене просто кричить: Друзі! Цінуймо те, що маємо, поки воно поруч… Особливо, в цей складний час”, – резюмував Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук показав архівну фотографію зі своїм другом Кузьмою Скрябіним
Святослав Вакарчук показав архівну фотографію зі своїм другом Кузьмою Скрябіним

Врешті знаменитість пояснив, чому вирішив поділитись спогадами про минуле. Святослав Вакарчук закликав своїх шанувальників триматись разом і цінувати, плекати те, що маємо сьогодні, адже ніхто й ніколи не знає, коли це може зникнути. Артист закликав єднатись і допомагати одне одному подолати важкі часи й випробування, адже врешті-решт вони зроблять всіх сильнішими.

“Будьмо разом! До смерті і довше”, – завершив своє звернення фронтмен “Океану Ельзи”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини