“Давай ще простудися”: Володимир Остапчук показав, наскільки сильно помітна різниця у віці з Полтавською

Володимир Остапчук нещодавно публічно розповів про свої стосунки з 22-річною Катериною Полтавською і вирішив показати, в яких моментах помітна їхня різниця у віці.

38-річний Володимир Остапчук після розлучення з Христиною Горняк почав будувати стосунки з 22-річною Катериною Полтавською. Відомо, що пара вже встигла узаконити свої стосунки і Володимир вирішив публічно розповісти про них. Телеведучий запевняє, що різниця у віці не сильно помітна, але є деякі моменти, які відрізняються в сприйнятті кожного з пари. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме має на увазі чоловік.

Під час однієї з прогулянок телеведучий з коханою вийшли на вулицю під час дощу. Катерина запропонувала погуляти під дощем, але Володимир виступив проти такої ініціативи і розповів про це прихильникам у жартівливій формі.

Володимир Остапчук показав прогулянку зі своєю коханою
Володимир Остапчук показав прогулянку зі своєю коханою

“Катя, 22: Пішли гуляти під дощем без парасольок?
Вова, 38: Давай ще мені простудися, бери зонтік, не видумуй”, – пише Володимир в описі під фото.

Крім таких жартів у соціальних мережах пара показує свою звичну рутину. Вони допомагають один одному з роботою, разом готують сніданки та відвідують ресторани. Крім такого часопроведення, в пари присутня доля романтики. Володимир зізнався, що він в Катерини перший в кожному з аспектів справжніх стосунків двох дорослих людей.

Володимир Остапчук показав різницю у віці з молодою дружиною
Володимир Остапчук показав різницю у віці з молодою дружиною

Спочатку, він не міг в це повірити, але Катерина розповіла, що перший поцілунок був в неї саме з ним і раніше в неї не було ніяких стосунків. Чоловік відчув певну відповідальність за це, але зараз він про це вже не думає, бо в пари щасливі та дуже хороші стосунки, спостерігаючи за якими з’являються лише добрі та позитивні емоції.

Колишня дружина Христина Горняк також побажала Остапчуку щастя з його новою дружиною і вона дуже рада, що він щасливий. Зірка бажає всім своїм колишнім знайти своє щастя, навіть, якщо воно буде не з нею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини