“Мені дуже подобається”: Сергій Жадан поділився враженнями після поцілунку з Христиною Соловій

В Мережі не перший день обговорюють поцілунок Сергія Жадана та Христини Соловій в одному з останніх спільних кліпів. Чоловік поділився своїми враженнями.

Відомий украхнський поет, письменник та музикант Сергій Жадан знімався у кліпі Христини Соловій на пісню “Юність”. В кліпі монжа побачити, що сценічна пара влаштувала романтичні і пристрастні поцілунки просто під час зйомок. Прихильники почали активного обговорювати таку поведінку артистів та пішли чутки про стосунки співачки та письменника.

В одному з інтерв’ю чоловік розповів, які враження в нього були після поцілунку з молодою співачкою. Чоловік взагалі не відчував себе дискомфортно або якось не на своєму місці. Як каже Сергій, все було в рамках дозволеного і ніхто не був проти поцілунків у кадрі, бо це було частиною задумки головної ідеї кліпу.

“Це знялося дуже швидко. Там хороший режисер і ми з Христиною розуміли, як це має бути в кадрі. Вона все пояснила, мені сподобалася пісня. Якщо говорити серйозно, то це цікаво. Це досвід”, – каже Жадан.

Сергій Жадан поділився враженням після поцілунку з Христиною Соловій
Сергій Жадан поділився враженням після поцілунку з Христиною Соловій

Поет додає, що в нього вже був такий досвід з поцілунками у кадрі. На його думку – це мистецтво і в цьому немає нічого забороненого. Сергію дуже цікаво з’являтися у кадрі в ролі героя-коханця, це залишає власний слід в кого кар’єрі та прокачує власні навички.

Сама Христина подякувала Сергію за участь в її кліпі і зізналася, що не могла уявити когось, хто виконав би роль головного героя краще, ніж Жадан. Вона відчула в ньому великий образ справжньої української культури. Христина виросла на незалежній українській музиці та культурі, які є джерелом її натхнення і завжди залишиться головним сенсом в кожній її пісні. Дівчина рада, що Сергій зміг розділити з нею цю любов до всього українського.

Сергій Жадан поділився враженням після поцілунку з Христиною Соловій
Сергій Жадан поділився враженням після поцілунку з Христиною Соловій

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини