“Ви б так не виглядали”: Оля Полякова відповіла на критику, що її краса тримається на філерах і ботоксі

Українська співачка Оля Полякова часто зустрічається з хейтом в її бік стосовно молодості та краси. Злі язики кажуть, що її красу вирішують гроші та ін'єкції краси.

Українська співачка Оля Полякова у свої 44 роки бездоганно виглядає. Частенько зірку звинувачують у тому, що вона підтримує свою красу лише завдяки ботоксу та філерам в обличчі. Зірка під час спілкування з Машею Єфросиніною в новому випуску “Дорослих дівчаток” відповіла на критику у свій бік.

“Ось, дуже багато дівчат кажуть, якби в них були такі гроші, то я б теж так виглядала. Ні, не виглядала, якщо ти так не виглядаєш. До цього всього й правда потрібно займатися собою, але не все коштує великих грошей”, – розповідає Ольга Полякова.

Оля Полякова розповіла правду про свої косметологічні процедури
Оля Полякова розповіла правду про свої косметологічні процедури

Звісно, зірка користується послугами косметологів, але вона не робить численних ін’єкцій краси.  Полякова ходить на такі процедури, як: бідіар, гинезис (лазер, який відбілює всі недосконалості), радіоліфтинг і таке інше. Крім цих процедур зірка робить самостійно масажі для обличчя, слідкує за харчуванням і займається спортом.

На думку Олі Полякової, неможливо бути красивою лише через якісь косметологічні процедури. Гарний стан шкіри потребує внутрішнього втручання, яке здійснюється через корисні продукти і багато чого іншого. Полякова дуже турбується за своє обличчя. Зірка нічого собі не колить в обличчя, немає філерів, лише ботокс, якого вона не приховує.

“Я свій овал обличчя підтягую масажем та апаратами”, – додає Полякова.

Оля Полякова розповіла правду про свої косметологічні процедури
Оля Полякова розповіла правду про свої косметологічні процедури

Зірка показала, який масаж краще робити для того, щоб позбавитися другого підборіддя. Для того, щоб не було такої проблеми навіть якщо ви худенька, потрібно притиснути язик до піднебіння і зробити 15-20 разів згинання та розгинання щелепи. Є дуже багато вправ, які можна знайти в інтернеті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини