“Я нещаслива”: 85-річна акторка Ада Роговцева зізналася, чому не відчуває щастя всередині себе

Народна артистка України та незмінна акторка великого театру і кіно Ада Роговцева на 85 році життя зізналася, що вже майже забула, що таке щастя.

Відома українська акторка Ада Роговцева у свої 85 років активно продовжує грати в театрі та допомагати нашим українським захисникам. Жінка дуже змінилася за останній рік свого життя і вирішила відверто розповісти про те, як себе почуває .

Ада Роговцева вже понад 15 років носить титул народної артистки України і, як зізнається сама акторка, це нелегко. Жінка досі отримує неймовірні ролі у театрі та їздить гастролями по всій країні. Для Ади дуже важливо спілкуватися з людьми, посміхатися їм зі сцени та отримувати схвалення від фанів.

Ада Роговцева розповіла про щастя у житті
Ада Роговцева розповіла про щастя у житті

Під час повномасштабного вторгнення Роговцева приймала у своєму будинку українських захисників і хлопці називали її мамою. На запитання, чому Ада досі залишається в Україні і не хоче переїхати кудись в краще місце, жінка каже, що не може кинути свою родину тут, щоб сидіти в самотній безпеці. Тут акторка почуває себе потрібною і готова віддавати всю свою любов і турботу саме нашим хлопцям.

Попри таку велику жагу підтримки та незкінченного добра, Ада зізнається, що не відчуває себе щасливою. Ба більше, жінка не розуміє, як можна бути на 100% щасливою під час таких подій в Україні.

“Ні, я не щаслива. Іде війна, гинуть люди, я дуже нещаслива, але це не звільняє мене від того, щоб бути доброю до інших людей. За цей рік війни я постаріла на 10 років. В мене відбирають старість, але не можна втрачати надію. Ми живемо для того, щоб мотивувати інших людей. Потрібно тримати цю атмосферу серед своїх рідних людей. Це робота, яка є в душі і її не можна припиняти”, – розповідає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини